Petrovac na Moru

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2020
Legenda
MW5A0589

Petrovac na Moru

Hotel CASTELLASTVA

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.hgbudvanskarivijera.com

Hotel, v celoti obnovljen leta 2014, se nahaja v Petrovacu le 50 m od središča mesteca in le 150 m od čudovite peščeno-prodnate plaže.


Classique

Lega: Hotel, v celoti obnovljen leta 2014, se nahaja v Petrovacu le 50 m od središča mesteca in le 150 m od čudovite peščeno-prodnate plaže.
Ponudba: Hotel v prekrasnem naravnem okolju, obdan s pinjami in oljkami, je sestavljen iz šestih depandans, v katerih se nahaja 171 sob in 14 suit. Svojim gostom nudi sprejemno dvorano z recepcijo, brezplačen WiFi, dvigala, restavracijo, bar, pool bar, bazen z ločenim delom za otroke, teraso za sončenje s senčniki in ležalniki ter za doplačilo še fitnes, savno, parno kopel in različne masaže.
Nastanitev: Vse okusno opremljene standardne sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, telefon, TV, brezplačen WiFi, sef in minibar. Na poizvedbo vam lahko rezerviramo tudi luksuzne suite.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Datumi 1.4.2020 - 31.10.2020 Zasedeno
Število dni 7 3
A – Hyundai i10 A/C 237 117
B – Hyundai i10 automatik A/C 237 120
C – Hyundai i20 A/C 245 124
D – Škoda Rapid A/C 263 132
E – Hyundai i30 A/C 324 150


Petrovac na Moru

PETROVAC NA MORU
Petrovac na Moru je prav gotovo eno izmed najlepših manjših in prikupnih letovišč v Črni gori. Obdano s prijetnim zelenjem borovih gozdov in nasadov stoletnih oljk, se razprostira na vzpetini s fantastičnim pogledom na sinjemodro Jadransko morje in idilična skalnata otočka Katič in Sveta Nedelja. Ponaša se s priljubljeno promenado, dolgo več kot 600 m, kjer najdemo ravno dovolj trgovinic, barov in restavracij ter čudovito mestno plažo, posuto z rdečkastim peskom. V neposredni bližini Petrovca sta še dve prekrasni plaži, in sicer 500 m oddaljena plaža Lučice in 2 km oddaljena plaža Buljarica. Petrovac na Moru je od letališča Podgorica oddaljen 45 km. 

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku