Petrovac na Moru

Legenda
Monte Casa 2

Petrovac na Moru

Hotel MONTE CASA SPA & WELLNESS

Official cat.: ****

Podrobne informacije: https://montecasa-hotel.com/

Zelo priljubljen hotel z odlično lokacijo se nahaja v mestecu Petrovac tik ob prekrasni promenadi, dolgi 600 m, in obenem le 50 m od prekrasne peščeno-prodnate plaže.


Emotions

Lega: Zelo priljubljen hotel z odlično lokacijo se nahaja v mestecu Petrovac tik ob prekrasni promenadi, dolgi 600 m, in obenem le 50 m od prekrasne peščeno-prodnate plaže.
Ponudba: Odlično voden hotel ima sprejemno dvorano z recepcijo, brezplačen WiFi, konferenčno dvorano, hotelsko restavracijo in restavracijo Ambassador, ki leži tik ob morju, zunanji bazen, notranji bazen ter teraso za sončenje z ležalniki in senčniki ter spa center s številnimi lepotilnimi in sprostitvenimi tretmaji.
Nastanitev: Vse standardne sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, kopalne plašče, copate, klimatsko napravo, sef, telefon, TV, brezplačen WiFi, minibar in balkon. Family sobe so opremljene enako, le da imajo še kuhalnik za kavo ali čaj in so večje, saj imajo še dnevni kotiček. Studii so prav tako enako opremljeni kot standardne sobe, le da imajo dodatno še kuhinjsko nišo in so zelo prostorni. Na poizvedbo vam lahko rezerviramo tudi suite z eno ali dvema ločenima spalnicama.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk in bife večerja. Pri pripravi vseh obrokov se trudijo uporabiti čim več ekoloških in lokalnih sestavin. 

Datumi 1.6.2024 - 30.6.2024 , 1.9.2024 - 30.9.2024 1.7.2024 - 31.8.2024 Zasedeno
Število dni 7 3 7 3
A – Hyundai i10 automatic, Hyundai i20, Škoda Fabia A/C, ipd. 365 219 405 239
B – Škoda Rapid A/C, ipd. 405 231 447 253
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (brez zavarovanja gum, podvozja, vetrobranskega stekla ter stroškov, ki bi jih povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile do 400 €), zavarovanje proti kraji, zavarovanje tretje osebe, stroške dostave in vračila vozila od/do letovišč. Cena ne vključuje zavarovanja PAI (3 €/dan), dodatnega voznika (5 €/dan), goriva, otroškega sedeža (5 €/dan), zavarovanja gum (5 €/dan), GPS (10€/dan) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 23 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Petrovac na Moru

PETROVAC NA MORU
Petrovac na Moru je prav gotovo eno izmed najlepših manjših in prikupnih letovišč v Črni gori. Obdano s prijetnim zelenjem borovih gozdov in nasadov stoletnih oljk, se razprostira na vzpetini s fantastičnim pogledom na sinjemodro Jadransko morje in idilična skalnata otočka Katič in Sveta Nedelja. Ponaša se s priljubljeno promenado, dolgo več kot 600 m, kjer najdemo ravno dovolj trgovinic, barov in restavracij ter čudovito mestno plažo, posuto z rdečkastim peskom. V neposredni bližini Petrovca sta še dve prekrasni plaži, in sicer 500 m oddaljena plaža Lučice in 2 km oddaljena plaža Buljarica. Petrovac na Moru je od letališča Tivat oddaljen 39 km, od letališča Podgorica pa 50 km. 

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz (redna linija), letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 34 € na teden.


chatsimple