Petrovac na Moru

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2020
Legenda
big s4

Petrovac na Moru

Hotel PALAS

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.hgbudvanskarivijera.com

Uveljavljen hotel z velikim številom stalnih gostov loči od prekrasne peščeno-prodnate plaže le obalna promenada, do središča mesteca Petrovac z nekaj trgovinicami, bari in restavracijami, pa je 100 m.


Classique

Lega: Uveljavljen hotel z velikim številom stalnih gostov loči od prekrasne peščeno-prodnate plaže le obalna promenada, do središča mesteca Petrovac z nekaj trgovinicami, bari in restavracijami, pa je 100 m.
Ponudba: Hotel s 171 sobami, v celoti obnovljen leta 2011, ima sprejemno dvorano z recepcijo in brezplačnim WiFi-jem, tri dvigala, TV-kotiček, frizerski salon, restavracijo, bar, pool bar, notranji bazen, zunanji bazen z morsko vodo in teraso za sončenje s senčniki in ležalniki. Za rekreacijo in sprostitev je gostom na voljo namizni tenis, za doplačilo pa še savna in različne masaže. Ob večerih občasno živa glasba.
Nastanitev: Moderno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, sef, TV, telefon in balkon.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja. Možnost zamenjave večerje za kosilo.
Datumi 1.4.2020 - 31.10.2020 Zasedeno
Število dni 7 3
A – Hyundai i10 A/C 237 117
B – Hyundai i10 automatik A/C 237 120
C – Hyundai i20 A/C 245 124
D – Škoda Rapid A/C 263 132
E – Hyundai i30 A/C 324 150


Petrovac na Moru

PETROVAC NA MORU
Petrovac na Moru je prav gotovo eno izmed najlepših manjših in prikupnih letovišč v Črni gori. Obdano s prijetnim zelenjem borovih gozdov in nasadov stoletnih oljk, se razprostira na vzpetini s fantastičnim pogledom na sinjemodro Jadransko morje in idilična skalnata otočka Katič in Sveta Nedelja. Ponaša se s priljubljeno promenado, dolgo več kot 600 m, kjer najdemo ravno dovolj trgovinic, barov in restavracij ter čudovito mestno plažo, posuto z rdečkastim peskom. V neposredni bližini Petrovca sta še dve prekrasni plaži, in sicer 500 m oddaljena plaža Lučice in 2 km oddaljena plaža Buljarica. Petrovac na Moru je od letališča Podgorica oddaljen 45 km. 

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku