Petrovac na Moru

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2019
Legenda
464042231

Petrovac na Moru

Hotel PETROVAC

Official cat.: ****

Novejši hotel se nahaja na odlični lokaciji v samem centru mesteca Petrovac, le 150 m od dolge peščene plaže. Do avtobusne postaje je 350 m, do Budve pa 18 km.


Classique

Lega: Novejši hotel se nahaja na odlični lokaciji v samem centru mesteca Petrovac, le 150 m od dolge peščene plaže. Do avtobusne postaje je 350 m, do Budve pa 18 km.
Ponudba: Hotel z izjemno gostoljubnim osebjem ima recepcijo, brezplačni WiFi v skupnih prostorih, restavracijo, bar, zunanji bazen in teraso za sončenje z brezplačnimi ležalniki in parkirišče.
Nastanitev: Sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, grelnik vode za kavo in čaj, klimatsko napravo, TV, telefon, brezplačni WiFi, mini bar, najemniški sef, sušilnik za lase in balkon. Družinske sobe so enako opremljene, imajo pa še dnevni prostor z dodatnimi ležišči.
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk.
Datumi 1.4.2020 - 31.10.2020 Zasedeno
Število dni 7 3
A – Hyundai i10 A/C 237 117
B – Hyundai i10 automatik A/C 237 120
C – Hyundai i20 A/C 245 124
D – Škoda Rapid A/C 263 132
E – Hyundai i30 A/C 324 150


Petrovac na Moru

PETROVAC NA MORU
Petrovac na Moru je prav gotovo eno izmed najlepših manjših in prikupnih letovišč v Črni gori. Obdano s prijetnim zelenjem borovih gozdov in nasadov stoletnih oljk, se razprostira na vzpetini s fantastičnim pogledom na sinjemodro Jadransko morje in idilična skalnata otočka Katič in Sveta Nedelja. Ponaša se s priljubljeno promenado, dolgo več kot 600 m, kjer najdemo ravno dovolj trgovinic, barov in restavracij ter čudovito mestno plažo, posuto z rdečkastim peskom. V neposredni bližini Petrovca sta še dve prekrasni plaži, in sicer 500 m oddaljena plaža Lučice in 2 km oddaljena plaža Buljarica. Petrovac na Moru je od letališča Podgorica oddaljen 45 km. 

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku