Petrovac na Moru

Legenda
30094969

Petrovac na Moru

Hotel VILLA OLIVA

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.vileoliva.com

Priljubljen hotelski kompleks, obdan s stoletnimi oljkami, se nahaja skoraj v središču mesteca Petrovac in le 80 m od čudovite mestne peščeno-prodnate plaže in le 300 m od prav tako prekrasne plaže Lučice.


Classique

Lega: Priljubljen hotelski kompleks, obdan s stoletnimi oljkami, se nahaja skoraj v središču mesteca Petrovac in le 80 m od čudovite mestne peščeno-prodnate plaže in le 300 m od prav tako prekrasne plaže Lučice.
Ponudba: Sodoben hotelski kompleks, sestavljen iz trinadstropne glavne zgradbe in 11 vil, ima sprejemno dvorano z recepcijo, brezplačen WiFi, dvigalo, konferenčno dvorano, minimarket, veliko restavracijo s teraso, tri bare, notranji bazen, zunanji bazen, otroški bazen, otroško igrišče in vrt oz. teraso za sončenje z ležalniki. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo: savna, parna kopel in jacuzzi, za doplačilo pa še različne masaže. 
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Kava, sladoled, mini pice od 9.00-18.00 ure. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače v različnih barih od 8.00 do 24.00 ure.
Nastanitev: Vse standardne sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, kopalne plašče, copate, klimatsko napravo, sef, TV, brezplačen WiFi, minibar in balkon. Superior sobe so opremljene enako, le da so večje, oprema pa je bolj luksuzna. Duplexi so prav tako enako opremljeni, le da so še prostornejši, saj imajo v nadstropju še eno spalnico. Na poizvedbo vam lahko rezerviramo tudi superior apartmaje, ki so prav tako enako opremljeni in imajo dnevni prostor in ločeno spalnico.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja. Možnost zamenjave večerje za kosilo.
Datumi 1.6.2024 - 30.6.2024 , 1.9.2024 - 30.9.2024 1.7.2024 - 31.8.2024 Zasedeno
Število dni 7 3 7 3
A – Hyundai i10 automatic, Hyundai i20, Škoda Fabia A/C, ipd. 365 219 405 239
B – Škoda Rapid A/C, ipd. 405 231 447 253
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (brez zavarovanja gum, podvozja, vetrobranskega stekla ter stroškov, ki bi jih povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile do 400 €), zavarovanje proti kraji, zavarovanje tretje osebe, stroške dostave in vračila vozila od/do letovišč. Cena ne vključuje zavarovanja PAI (3 €/dan), dodatnega voznika (5 €/dan), goriva, otroškega sedeža (5 €/dan), zavarovanja gum (5 €/dan), GPS (10€/dan) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 23 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Petrovac na Moru

PETROVAC NA MORU
Petrovac na Moru je prav gotovo eno izmed najlepših manjših in prikupnih letovišč v Črni gori. Obdano s prijetnim zelenjem borovih gozdov in nasadov stoletnih oljk, se razprostira na vzpetini s fantastičnim pogledom na sinjemodro Jadransko morje in idilična skalnata otočka Katič in Sveta Nedelja. Ponaša se s priljubljeno promenado, dolgo več kot 600 m, kjer najdemo ravno dovolj trgovinic, barov in restavracij ter čudovito mestno plažo, posuto z rdečkastim peskom. V neposredni bližini Petrovca sta še dve prekrasni plaži, in sicer 500 m oddaljena plaža Lučice in 2 km oddaljena plaža Buljarica. Petrovac na Moru je od letališča Tivat oddaljen 39 km, od letališča Podgorica pa 50 km. 

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz (redna linija), letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 34 € na teden.


chatsimple