Petrovac na Moru

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2019
Legenda
w

Petrovac na Moru

Hotel WGRAND

Official cat.: ***+

Podrobne informacije: www.wgrandpetrovac.com

Prijeten, skrbno voden hotel se nahaja v mestecu Petrovac na vzpetini s čudovitim pogledom na sinjemodro Jadransko morje.


Classique

Lega: Prijeten, skrbno voden hotel se nahaja v mestecu Petrovac na vzpetini s čudovitim pogledom na sinjemodro Jadransko morje. Do prekrasne rdečkaste peščeno-prodnate plaže in promenade, ki se vije ob njej, je le 300 m, do avtobusnega postajališča, s katerega se lahko odpeljete do 18 km oddaljene Budve, pa 100 m.
Ponudba: Manjši hotel s 50 sobami ima recepcijo, brezplačen WiFi, dve dvigali, konferenčno sobo, restavracijo in teraso za sončenje. Za rekreacijo in sprostitev je na voljo fitnes, za doplačilo pa še savna, jacuzzi in razne masaže.
Nastanitev: Sodobno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, sef, telefon, TV, brezplačen WiFi, hladilnik in balkon.
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk in postrežena večerja.  
Datumi 1.4.2019 - 31.10.2019 Zasedeno
Število dni 7 3
A – Hyundai i10 A/C 219 102
B – Hyundai i10 automatik A/C 228 105
C – Hyundai i20 A/C 237 109
D – Škoda Rapid A/C 254 117
E – Hyundai i30 A/C 307 139


Petrovac na Moru

PETROVAC NA MORU
Petrovac na Moru je prav gotovo eno izmed najlepših manjših in prikupnih letovišč v Črni gori. Obdan s prijetnim zelenjem borovih gozdov in nasadov stoletnih oljk, se razprostira na vzpetini s fantastičnim pogledom na sinjemodro Jadransko morje in idilična skalnata otočka Katič in Sveta Nedelja. Ponaša se s priljubljeno promenado, dolgo več kot 600 m, kjer najdemo ravno dovolj trgovinic, barov in restavracij ter čudovito mestno plažo, posuto z rdečkastim peskom. V neposredni bližini Petrovca sta še dve prekrasni plaži, in sicer 500 m oddaljena plaža Lučice in 2 km oddaljena plaža Buljarica. Petrovac na Moru je od letališča Podgorica oddaljen 45 km. 

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za gorivo 12 € na osebo. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku