Sutomore

Legenda
479147990

Sutomore

Hotel SATO

Official cat.: 4*

Podrobne informacije: https://satoresort.com

Priljubljen hotel se nahaja v živahnem mestu Sutomore, le nekaj metrov od plaže. V bližini se nahajajo različne restavracije, kavarne, bari in supermarket. Do starega mestnega jedra Bara je 6 km.


Classique

Lega: Priljubljen hotel se nahaja v živahnem mestu Sutomore, le nekaj metrov od plaže. V bližini se nahajajo različne restavracije, kavarne, bari in supermarket. Do starega mestnega jedra Bara je 6 km.
Ponudba: Prijeten hotel nudi svojim gostom recepcijo, brezplačen WiFi, restavracijo, a la carte restavracijo, bar, wellnes center, fitnes, bazen ter teraso s senčniki in ležalniki.
Nastanitev: Leta 2015 prenovljene sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, sef, TV, telefon, brezplačni WiFi, minibar in balkon. Superior sobe so enako opremljene, le da imajo še sedežni prostor.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife večerja.
Datumi 1.6.2024 - 30.6.2024 , 1.9.2024 - 30.9.2024 1.7.2024 - 31.8.2024 Zasedeno
Število dni 7 3 7 3
A – Hyundai i10 automatic, Hyundai i20, Škoda Fabia A/C, ipd. 365 219 405 239
B – Škoda Rapid A/C, ipd. 405 231 447 253
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (brez zavarovanja gum, podvozja, vetrobranskega stekla ter stroškov, ki bi jih povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile do 400 €), zavarovanje proti kraji, zavarovanje tretje osebe, stroške dostave in vračila vozila od/do letovišč. Cena ne vključuje zavarovanja PAI (3 €/dan), dodatnega voznika (5 €/dan), goriva, otroškega sedeža (5 €/dan), zavarovanja gum (5 €/dan), GPS (10€/dan) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 23 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Sutomore

SUTOMORE
Sutomore je majhno turistično naselje, ki se nahaja med mestoma Bar in Petrovac. Je zelo priljubljeno naselje v Črni gori, znano po svojih dolgih peščenih plažah, ki jih pred vetrovi skrivajo ogromni borovi gozdovi. Glavna plaža s kristalnim peskom je dolga okrog 2,5 km in ta pesek bi naj imel zdravilno moč za ljudi, ki trpijo za revmatizmom. Sutomore pa je znano tudi po številnih zgodovinskih znamenitostih: trdnjava Haj-Nehaj, samostan Ratac, cerkev svetega Dimitrija,… Sutomore je od letališča Tivat oddaljeno 51 km, od letališča Podgorica pa 38 km. 

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz (redna linija), letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 34 € na teden.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku
chatsimple