Ulcinj

Legenda
199994076

Ulcinj

Apartmaji BEACH WALK

Official cat.: 3*

Priljubljeni apartmaji se nahajajo v kraju Ulcinj, le 4,9 km od starega mestnega jedra. Do Dolge plaže je 400 m. V bližini se nahajajo restavracije in bari.


Classique

Lega: Priljubljeni apartmaji se nahajajo v kraju Ulcinj, le 4,9 km od starega mestnega jedra. Do Dolge plaže je 400 m. V bližini se nahajajo restavracije in bari.
Ponudba: Prijetni apartmaji nudijo svojim gostom recepcijo, brezplačni WiFi, vrt ter parkirišče.
Nastanitev: Lepo opremljeni studii imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, klimatsko napravo, TV, brezplačen WiFi, grelnik vode za kavo ali čaj, kuhinjsko nišo, mini hladilnik in balkon ali teraso. Apartmaji so opremljeni enako, le da imajo ločeno spalnico.
Datumi 1.6.2024 - 30.6.2024 , 1.9.2024 - 30.9.2024 1.7.2024 - 31.8.2024 Zasedeno
Število dni 7 3 7 3
A – Hyundai i10 automatic, Hyundai i20, Škoda Fabia A/C, ipd. 365 219 405 239
B – Škoda Rapid A/C, ipd. 405 231 447 253
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (brez zavarovanja gum, podvozja, vetrobranskega stekla ter stroškov, ki bi jih povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile do 400 €), zavarovanje proti kraji, zavarovanje tretje osebe, stroške dostave in vračila vozila od/do letovišč. Cena ne vključuje zavarovanja PAI (3 €/dan), dodatnega voznika (5 €/dan), goriva, otroškega sedeža (5 €/dan), zavarovanja gum (5 €/dan), GPS (10€/dan) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 23 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Ulcinj

ULCINJ
Ulcinj je zgodovinsko in turistično mesto, ki se nahaja na skrajnem jugovzhodnem delu črnogorske obalne riviere. Najdbe pričajo, da je prva naselbina nastala že v bronasti dobi, Ulcinj pa je bil pomembno pristanišče in tudi ena od glavnih postojank jadranskih piratov. Danes je Ulcinj predvsem turistično mesto, kateri nudi neskončne peščene plaže. Med bolj znane plaže spadajo: »Velika plaža«, ki je dolga 12 km, »Ženska plaža« za katero ljudje verjamejo, da zdravi neplodnost žensk in »Mala plaža«. V mestecu je ohranjen zgodovinski del iz srednjega veka z ozkimi uličicami in kamnitimi zgradbami. Glavna zanimivost pa so tudi številni ulcinjski vodnjaki, saj je bil v Ulcinju poznan »vodni kult«. Ulcinj je od letališča Tivat oddaljen 85 km, od letališča Podgorica pa 72 km. 

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz (redna linija), letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 34 € na teden.


chatsimple