Ulcinj

Legenda
290231196

Ulcinj

Hotel AZUL BEACH RESORT

Official cat.: 4*

Podrobne informacije: https://www.karismahotels.com/ azul-beach-resorts/ montenegro

Čudovit kompleks se nahaja v kraju Ulcinj, na edinstveni najdaljši Veliki plaži. Do mesta Ulcinj je 7 km.


Classique

Lega: Čudovit kompleks s 17 ha površine se nahaja v kraju Ulcinj, na edinstveni najdaljši Veliki plaži. Do mesta Ulcinj je 7 km.
Ponudba: Prijeten hotel nudi svojim gostom recepcijo, brezplačen WiFi, TV kotiček, več restavracij in barov, wellnes center, fitnes, konferenčno dvorano, štiri bazene, dva otroška bazena, teraso s senčniki in ležalniki, otroško igrišče ter vrt.
Ultra all inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Različni prigrizki, pizze, testenine, solate od 10.00 do 18.00 ure. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 10.00 do 24.00 ure. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo tenis, nogomet, mali nogomet, odbojka na plaži, košarka, lokostrelstvo ter za doplačilo še spa z različnimi lepotnimi in sprostitvenimi tretmaji. Mini klub za otroke. Dnevna in večerna animacija. Brezplačne kopalne brisače.
Nastanitev: Moderno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, sef, TV, brezplačni WiFi, minibar, grelnik vode za kavo ali čaj in balkon. Suite 2-bedroom so enako opremljene, le da so večje kot navadne sobe, imajo ločeno spalnico ter v dnevnem prostoru pograd. J. suite garden so opremljene enako kot navadne sobe, so velike kar 42 m2 in imajo ločeno spalnico. Suite premium so enako opremljene kot navadne sobe, s tem da so velike 38 m2, gostje pa imajo še dostop do bazena in snack bara, ki je na voljo izključno gostom premium predela. 
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.

https://streamable.com/a7ihkn?src=player-page-share

Datumi 1.6.2024 - 30.6.2024 , 1.9.2024 - 30.9.2024 1.7.2024 - 31.8.2024 Zasedeno
Število dni 7 3 7 3
A – Hyundai i10 automatic, Hyundai i20, Škoda Fabia A/C, ipd. 365 219 405 239
B – Škoda Rapid A/C, ipd. 405 231 447 253
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (brez zavarovanja gum, podvozja, vetrobranskega stekla ter stroškov, ki bi jih povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile do 400 €), zavarovanje proti kraji, zavarovanje tretje osebe, stroške dostave in vračila vozila od/do letovišč. Cena ne vključuje zavarovanja PAI (3 €/dan), dodatnega voznika (5 €/dan), goriva, otroškega sedeža (5 €/dan), zavarovanja gum (5 €/dan), GPS (10€/dan) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 23 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Ulcinj

ULCINJ
Ulcinj je zgodovinsko in turistično mesto, ki se nahaja na skrajnem jugovzhodnem delu črnogorske obalne riviere. Najdbe pričajo, da je prva naselbina nastala že v bronasti dobi, Ulcinj pa je bil pomembno pristanišče in tudi ena od glavnih postojank jadranskih piratov. Danes je Ulcinj predvsem turistično mesto, kateri nudi neskončne peščene plaže. Med bolj znane plaže spadajo: »Velika plaža«, ki je dolga 12 km, »Ženska plaža« za katero ljudje verjamejo, da zdravi neplodnost žensk in »Mala plaža«. V mestecu je ohranjen zgodovinski del iz srednjega veka z ozkimi uličicami in kamnitimi zgradbami. Glavna zanimivost pa so tudi številni ulcinjski vodnjaki, saj je bil v Ulcinju poznan »vodni kult«. Ulcinj je od letališča Tivat oddaljen 85 km, od letališča Podgorica pa 72 km. 

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz (redna linija), letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 34 € na teden.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku
chatsimple