Aghir

Legenda
HC 103   Air Drone Photo 3   Pool & Beach   0021

Djerba

Hotel HARI CLUB BEACH RESORT

Kraj: Aghir

Official cat.: 4*

Podrobne informacije: https://www.hari-club.com/ en/ home/

Lega: Hotelski kompleks, zgrajen v tradicionalnem slogu se nahaja na jugovzhodnem delu otoka Djerbe, v zaselku Aghir, tik ob zavetrni plaži, ki je pri nekaterih gostih zelo priljubljena. Do mesteca Midoun 10 km, do glavnega mesta Houmt Souk pa 23 km.


Classique

Lega: Hotelski kompleks, zgrajen v tradicionalnem slogu se nahaja na jugovzhodnem delu otoka Djerbe, v zaselku Aghir, tik ob zavetrni plaži, ki je pri nekaterih gostih zelo priljubljena. Do mesteca Midoun 10 km, do glavnega mesta Houmt Souk pa 23 km.
Ponudba: Hotel z 212 sobami v glavni stavbi in več bungalovih ima sprejemno dvorano z recepcijo in brezplačnim WiFi-jem, glavno restavracijo, à la carte restavracijo, več barov, diskoteko, notranji bazen, zunanji bazen z ločenim delom za otroke, teraso za sončenje z ležalniki in senčniki, miniklub in spa center.
Za rekreacijo in sprostitev so gostom na voljo: vodna gimnastika, tenis, namizni tenis, košarka, lokostrelstvo, odbojka, mini golf, badminton, odbojka na plaži, vaterpolo, za doplačilo pa še razni vodni športi in storitve spa centra s savno, hamamom in različnimi masažami.
Ultra all inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Možnost poznega kontinentalnega zajtrka do 11. ure. Razni prigrizki čez dan, popoldanska kava, čaj in pecivo ter nočni prigrizek od 23.00 do 00.00 ure. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače, koktajli ob različnih barih ob določenem času. Športna ponudba kot navedeno. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži. Brezplačne kopalne brisače. Dnevna in večerna animacija. Za doplačilo raznovrstne storitve spa centra.
Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, sef, telefon, TV, brezplačni WiFi, mini hladilnik in balkon ali teraso. Družinske sobe so opremljene enako, le da imajo pograd. Družinske sobe superior so opremljene enako kot standardne sobe, le da so večje in imajo ločeno spalnico.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Datumi 30.4.2022 - 31.5.2022, 1.9.2022 - 31.10.2022 1.6.2022 - 31.8.2022
Število dni 7 3 7 3
A – Renault Symbol A/C, Kia Rio A/C, Fiat Punto Grandi A/C, Hyundai i20 A/C 391 219 438 249
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje proti kraji, zavarovanje CDW, stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva in otroškega sedeža. Starostna omejitev: najmanj 21 let. Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Aghir

AGHIR
Turistični predel na jugovzhodnem delu otoka s skalnato-peščenimi plažami, nekaj trgovinicami s turističnimi spominki in minimarketi. Do glavnega mesta Houmt Souk je 22 km do letališča pa 31 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Morebitno doplačilo za gorivo v skladu s tabelo: Zneski doplačil goriva na čarter letih. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 15 € na osebo. Možnost parkiranja že za 29 € na teden.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku