Midoun

Legenda
PARK INN ULYSSE

Djerba

Hotel ULYSSE DJERBA THALASSO & SPA

Kraj: Midoun

Official cat.: *****

Čudovito zasnovan hotel visoke kategorije, obkrožen s čudovitim vrtom palmovih dreves in zelenja, se nahaja neposredno ob peščeni plaži. Od igrišča za golf Djerba Golf Club je oddaljen 6 km, od mesteca Midoun pa 10 km.


Classique

Lega: Čudovito zasnovan hotel visoke kategorije, obkrožen s čudovitim vrtom palmovih dreves in zelenja, se nahaja neposredno ob peščeni plaži. Od igrišča za golf Djerba Golf Club je oddaljen 6 km, od mesteca Midoun pa 10 km.
Ponudba: Hotelski kompleks, nazadnje obnovljen leta 2019, z 259 sobami ima sprejemno dvorano z recepcijo in brezplačnim WiFi-jem, glavno restavracijo, à la carte restavracijo, več barov, bazen ter otroški bazen. Hotel ima več trgovinic, diskoteko in otroško igrišče. Poleg sodobno opremljene konferenčne sobe je na voljo še center zdravja in lepote, kjer si lahko za doplačilo privoščite hammam, savno, masažo ali lepotilni tretma. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo fitnes, aerobika, vodna aerobika, namizni tenis, odbojka na mivki ter za doplačilo še tenis, biljard ter razni vodni športi. Brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenih in na plaži.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Možnost poznega zajtrka. Enkrat v času bivanja, ob predhodni rezervaciji, možnost večerje v mediteranski in tunizijski restavraciji. Domače alkoholne in brezalkoholne pijače, kava in čaj od 10. do 24. ure. Palačinke, sladoled in sadje od 16. do 17. ure. Športna ponudba kot navedeno. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenih in na plaži. Brezplačne kopalne brisače. Dnevna in večerna animacija za odrasle in otroke.
Nastanitev: Moderne in prostorne sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, kopalni plašč in copate, sušilnik za lase, telefon, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, sef, minibar, brezplačni WiFi ter balkon ali teraso. Superior sobe so opremljene enako, le da merijo od 30 do 38 m2. Family superior sobe so opremljene enako, le da so še prostornejše, saj merijo med 40 in 45 m2. Swim up sobe so opremljene enako kot standardne sobe, le da imajo iz terase direkten dostop do bazena, ki si ga deli več sob.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
 

Datumi 30.4.2022 - 31.5.2022, 1.9.2022 - 31.10.2022 1.6.2022 - 31.8.2022
Število dni 7 3 7 3
A – Renault Symbol A/C, Kia Rio A/C, Fiat Punto Grandi A/C, Hyundai i20 A/C 391 219 438 249
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje proti kraji, zavarovanje CDW, stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva in otroškega sedeža. Starostna omejitev: najmanj 21 let. Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Midoun

MIDOUN
Drugo največje mesto na otoku Djerba je v notranjosti ter blizu turističnega območja in večine hotelov. Ni več tako majhno in tradicionalno kot včasih, pa vendar ponuja obiskovalcem vse, kar je potrebno za turistični kraj. V zanimivi ponudbi mesta je polno trgovinic s turističnimi spominki, pa tudi pošta, banke, lekarne, slaščičarne, dobro založen butik s čevlji in ne nazadnje petkova tržnica. Vsak teden je tam sejem oziroma libijska tržnica, tako da mesto en dan v tednu oživi v tradicionalnem utripu trgovanja. Blizu mesta sta tudi velik stadion in novozgrajena univerza za turizem, kamor hodi veliko mladih iz južne Tunizije. Kraj je od letališča oddaljen 26 km.


Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Morebitno doplačilo za gorivo v skladu s tabelo: Zneski doplačil goriva na čarter letih. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 15 € na osebo. Možnost parkiranja že za 29 € na teden.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku