Kam na Mediteran 2023?

Sredozemlje je za Evropejce od nekdaj bilo in še vedno ostaja najbolj priročna poletna destinacija za krajši pobeg iz vsakdanjosti. Tukaj lahko najdemo sprostitev, počitek in užitek, potešimo svojo željo po odkrivanju, spoznavanju nečesa novega ali nostalgično podoživimo lepe trenutke s preteklosti. Sredozemlje nam lahko ponudi vse kar si običajno želimo v poletnih počitnicah, obenem pa je še najbolj varno in blizu, saj je dandanes večina destinacij z bližnjih letališč dosegljiva v pičlih dveh urah.

Vendar, izbira je ogromna. Kako najti pravega organizatorja počitnic, pravo destinacijo, pravi kraj na destinaciji, pravi nastanitveni objekt, da bodo naše počitnice, takšne kot si želimo?

Pri Intelekti, vam ponujamo nekaj izbranih, ekskluzivnih destinacij, ki so nekaj drugačnega in posebnega že same po sebi in pa nekaj destinacij, ki so sicer tudi že v ponudbi ostalih agencij, pa vendar smo tudi na njih izvirni, naj si bo to v poudarku na drugih krajih ali z drugačnimi, edinstvenimi nastanitvenimi objekti.

Vse destinacije, ki jih ponujamo odlično poznamo, zato vam bomo pri izbiri vaših počitnic pomagali s kakovostnimi nasveti in osebnimi izkušnjami. Prava izbira destinacije in predvsem kraja na destinaciji ter nastanitvenega objekta je zelo zelo pomembna. Sveta ne moremo spreminjati po svojih željah in pričakovanjih, v njegovi pestri ponudbi lahko samo pravilno izberemo tisto kar ustreza našim željam in pričakovanjem.

Na vseh destinacijah vam poleg ponujenega na naši spletni strani, lahko ponudimo tudi katerokoli drugo storitev ali nastanitveni objekt, ki ste jo oz. ga morda videli kje drugje. Smo ravno dovolj veliki, da se vsega lahko lotimo in ravno dovolj majhni in prožni, da nam ničesar ni odveč.

Večino destinacij, ki jih najdete na naši spletni strani, si je dejansko izmislila oz. jih prva uvedla na naš trg prav Intelekta. To pomeni, da imamo na njih največ izkušenj in najbolj globoka poznanstva, zato smo vam na teh destinacijah vedno sposobni in dolžni ponuditi tudi najugodnejše cene. Če boste na Intelektinih destinacijah pri katerikoli drugi agenciji kadarkoli naleteli na ponudbo, ki se vam bo zdela pametnejša od naše, nas prosim takoj pokličite ali pošljete mail in potrudili se bomo, da upravičimo vaše zaupanje in naš sloves.

Izbrane destinacije, korektne informacije, upoštevanje posebnih želja vsakega posameznega potnika in neprestana borba za najpametnejše cene, bi morale privesti do tega, da za vsakega našega gosta najdemo točno tisto ponudbo, ki bo v danem trenutku optimalna za njega.

Nakup pravega aranžmaja je neobhodni pogoj za zadovoljstvo gosta. Edino, kar lahko potem še pokvari vtis so napake pri izvedbi. S skrbnim in odgovornim vedenjem in delom, sicer že več kot 30 let nenehno stremimo k temu, da jih zmanjšamo na minimum, pa vendar se včasih zgodijo. Ampak tudi če se bodo kdaj pojavile, se ne bomo ustrašili, ampak se bomo spoprijeli z njimi in situacijo rešili v obojestransko zadovoljstvo.

Hvala vsem tistim, ki nam zaupate in tudi vsem tistim, ki nam še boste.


Boris Farkaš,
Ustanovitelj in direktor podjetja

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku