30 let drugam in drugače v družbi prebujenih ljudi

Pred kratkim smo na vzorcu naših potnikov izvedli krajšo anketo, v kateri smo jih vprašali tudi, po čem se po njihovem mnenju Intelekta razlikuje od ostalih organizatorjev letovanj.

Analiza vprašalnikov je izluščila pet ključnih dejavnikov: vedno znova nove in zanimive destinacije, korektne informacije, transparentne in fer cene, zanesljiva izvedba in človeško reševanje pritožb, če do njih pride.

In dejansko – ko se nekoliko poglobimo vase, si nastavimo ogledalo in pogledamo nazaj – mislimo, da bo to tudi držalo.

Večino destinacij, ki jih najdete v katalogu, smo na naš trg prvi uvedli mi, Intelekta. To pomeni, da smo si imeli priložnost izbirati najboljše poslovne partnerje in nastanitvene objekte ter da imamo na teh destinacijah tudi največ izkušenj.

Intelekta je edina turistična agencija, ki svoje kataloge prodaja. Cena je sicer simbolična, pa vendar gre za princip, da cilj našega kataloga ni zgolj reklamiranje naših storitev, obljubljanje uresničevanja sanj ipd., ampak si želimo, da bi bil katalog neke vrste priročnik oz. vir skrbno zbranih in preverjenih informacij za tiste, ki to želijo.

Objavljanje nerealno visokih cen in kasnejše oglaševanje navideznih točk zvestobe oz. navidezno veliki popusti na objavljene cene ali druga skrajnost, objavljanje nizkih osnovnih cen in kasneje, ko se stranka že odloči za naš aranžma, obračunavanje ostalih dodatnih in dopolnilnih storitev po oderuških cenah – ne hvala, tega se v Intelekti ne gremo!

V današnjem turbulentnem svetu je sicer kakršnokoli stalnost in stabilnost težko napovedovati, pa vendar: če je Intelekta na trgu že 30 let z istim lastnikom, istim direktorjem in ima večina zaposlenih več ko 10 let delovne dobe pri Intelekti, je to določeno zagotovilo za resnost in zanesljivost.

Človeško reševanje problemov je dvorezen meč. Nekateri ljudje tega, da jih ob morebitni pritožbi pokličemo in jo želimo iskreno rešiti v obojestransko korist, ne marajo. Raje se skrivajo za masko in komunicirajo »profesionalno«. Seveda smo tega vešči tudi mi, vendar se kljub temu trudimo ostati preprosti in naravni, saj smo vam le takšni sposobni ponuditi pravi, sproščujoč oddih, po katerega ste nenazadnje k nam prišli.

Vaše 30-letno zaupanje in razumevanje nam veliko pomeni. Hvala vam.


Boris Farkaš,
ustanovitelj in direktor podjetja

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku