Kam na Mediteran 2020?

Sredozemlje je za Evropejce od nekdaj bilo in še vedno ostaja najbolj priročna poletna destinacija za krajši pobeg iz vsakdanjosti. Tukaj lahko najdemo sprostitev, počitek in užitek, potešimo svojo željo po odkrivanju, spoznavanju nečesa novega ali nostalgično podoživimo lepe trenutke iz preteklosti. Sredozemlje nam lahko ponudi vse, kar si običajno želimo na poletnih počitnicah, hkrati pa je še najbolj varno in dovolj blizu, saj je danes večina destinacij z bližnjih letališč dosegljiva v pičlih dveh urah.

Vendar … izbira je ogromna. Kako najti pravega organizatorja počitnic, pravo destinacijo, pravi kraj na destinaciji, pravi nastanitveni objekt, da bodo naše počitnice takšne, kot si želimo?

V svojem letošnjem katalogu vam nudimo nekaj izbranih, ekskluzivnih destinacij, ki so nekaj drugačnega in posebnega že same po sebi, in pa nekaj destinacij, ki so sicer tudi v ponudbi ostalih agencij, pa vendar smo tudi na teh izvirni – pa naj gre za poudarek na drugih krajih ali za drugačne, edinstvene nastanitvene objekte.

Vse destinacije, ki jih nudimo, odlično poznamo, zato vam bomo pri izbiri počitnic pomagali s kakovostnimi nasveti in osebnimi izkušnjami. Prava izbira destinacije in predvsem kraja na destinaciji ter nastanitvenega objekta je zelo zelo pomembna. Sveta ne moremo spreminjati po svojih željah in pričakovanjih, v njegovi pestri ponudbi lahko samo pravilno izberemo tisto, kar ustreza našim željam in pričakovanjem.

Na vseh destinacijah vam poleg tega, kar vam nudimo v tem katalogu, lahko ponudimo tudi katerokoli drugo storitev ali nastanitveni objekt, ki ste jo oz. ga morda opazili kje drugje. Smo ravno dovolj veliki, da se lahko lotimo vsega, in ravno dovolj majhni in prožni, da nam ni nič odveč.

Večino destinacij, ki jih najdete v tem katalogu, je dejansko našla oz. jih je prva uvedla na naš trg prav Intelekta. To pomeni, da imamo tam največ izkušenj in najgloblja poznanstva, zato smo vam na teh destinacijah vedno sposobni in dolžni ponuditi tudi najugodnejše cene. Če boste na Intelektinih destinacijah pri katerikoli drugi agenciji kadarkoli naleteli na ponudbo, ki se vam bo zdela boljša od naše, nas, prosim, takoj pokličite ali pošljite e-pošto in potrudili se bomo, da upravičimo vaše zaupanje in svoj sloves.

Izbrane destinacije, korektne informacije, upoštevanje posebnih želja vsakega posameznega potnika in neprestan boj za najpametnejše cene, bi morale pripeljati do tega, da za vsakega našega gosta najdemo točno tisto ponudbo, ki bo v danem trenutku zanj optimalna.

Nakup pravega aranžmaja je neizogibni pogoj za zadovoljstvo gosta. Edino, kar lahko potem še pokvari vtis, so napake pri izvedbi. S skrbnim in odgovornim vedenjem in delom sicer že 30 let nenehno stremimo k temu, da jih zmanjšamo na minimum, pa vendar se včasih zgodijo. Ampak tudi če se bodo kdaj pojavile, se ne bomo ustrašili, ampak se bomo z njimi spoprijeli in situacijo rešili v obojestransko zadovoljstvo.

Hvala vsem tistim, ki nam zaupate, in tudi vsem tistim, ki nam še boste.

Boris Farkaš,
ustanovitelj in direktor podjetja

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku