Možnosti prevozov do letališč ali brezplačno parkiranje

Organiziran prevoz do letališč Ljubljana in Maribor
Vsem potnikom iz Murske Sobote, Maribora, Slovenske Bistrice, Celja, Ptuja, Velenja, Slovenj Gradca, Ljubljane, Nove Gorice, Ajdovščine, Kopra, Sežane, Postojne, Brežic, Ilirske Bistrice, Novega mesta in Trebnjega ponujamo organiziran prevoz do letališča Ljubljana ali Maribor po posebno ugodni ceni 10 €. Aktualen seznam vstopnih oz. izstopnih postaj najdete na naši spletni strani. Za doplačilo 5 € (največ 10 km izven poti) oz. 15 € (največ 30 km izven poti) vas lahko pridemo iskat oz. vas zapeljemo tudi na dom. Vse cene veljajo za eno osebo, v eno smer, vključno s prtljago, vendar samo, če se za prevoz odločite takoj ob prijavi. 
seznam vstopnih oz. izstopnih postaj.pdf

Organiziran prevoz do letališč Benetke, Trbiž, Gradec, Zagreb in Budimpešta
Potnikom iz katerega koli večjega kraja v Sloveniji ponujamo organiziran prevoz do letališč Benetke, Trbiž, Gradec, Zagreb in Budimpešta po posebno ugodnih cenah. Aktualen seznam cen ter vstopnih oz. izstopnih postaj najdete na naši spletni strani. Za doplačilo 5 € (največ 10 km izven poti) oz. 15 € (največ 30 km izven poti) vas lahko pridemo iskat oz. vas zapeljemo tudi na dom. Vse cene veljajo za eno osebo, v eno smer, vključno s prtljago, vendar samo, če se za prevoz odločite takoj ob prijavi.

Posebne znižane cene za parkiranje ali brezplačno parkiranje
Vsem potnikom, ki se prijavijo po tem katalogu, ponujamo parkiranje na letališču Ljubljana (parkirišče P1) po ceni 55 € za 8 dni in 85 € za 15 dni, parkiranje na Parkirišču Jagodic po ceni 25 € za 8 dni in 48 € za 15 dni, posebne znižane cene za parkiranje na letališčih Benetke, Trbiž, Gradec, Zagreb in Budimpešta ter brezplačno parkiranje na letališču Maribor. Edini pogoj je, da se za parkiranje odločite takoj ob prijavi.

Poleti z zasebnimi jeti
Našim najzahtevnejšim potnikom, ki želijo priročnost, hitrost, udobje in prestiž, lahko ponudimo prevoz do želene destinacije in/ali nazaj tudi z luksuznimi zasebnimi jeti. Storitev sicer resda nekaj stane, vendar za nekoga spet ne toliko. 

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku