Možnosti prevozov do letališč ali brezplačno parkiranje

Organiziran prevoz do letališč Ljubljana in Maribor
Vsem potnikom iz Murske Sobote, Maribora, Slovenske Bistrice, Celja, Ptuja, Velenja, Slovenj Gradca, Ljubljane, Nove Gorice, Ajdovščine, Kopra, Sežane, Postojne, Brežic, Novega mesta in Trebnjega ponujamo organiziran prevoz do letališča Ljubljana ali Maribor po posebno ugodni ceni 10 €. Aktualen seznam vstopnih oz. izstopnih postaj.pdf najdete na naši spletni strani. Za doplačilo 5 € (največ 10 km izven poti) vas lahko pridemo iskat oz. zapeljemo tudi na dom. Vse cene veljajo za eno osebo, v eno smer, vključno s prtljago, vendar samo, če se za prevoz odločite takoj ob prijavi.

Posebne znižane cene za parkiranje ali brezplačno parkiranje
Vsem potnikom, ki se prijavijo po tem katalogu, ponujamo parkiranje na letališču Ljubljana (parkirišče P2) po ceni 46 € za 8 dni in 72 € za 15 dni, posebne znižane cene za parkiranje na letališčih Benetke, Treviso in Gradec ter brezplačno parkiranje na letališču Maribor. Edini pogoj je, da se za parkiranje odločite takoj ob prijavi.

Poleti z zasebnimi jeti
Našim najzahtevnejšim potnikom, ki želijo priročnost, hitrost, udobje in prestiž, lahko ponudimo prevoz do želene destinacije in/ali nazaj tudi z luksuznimi zasebnimi jeti. Storitev sicer resda nekaj stane, vendar za nekoga morda spet ne toliko. 


Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku