Najpametnejše možne cene


Objavljanje nerealno visokih cen in kasnejše oglaševanje navidezno velikih First Minute oz. Last Minute popustov oz. obljubljanje raznih točk zvestobe, ali druga skrajnost objavljanje nerealnih nizkih osnovnih cen in kasneje, ko se gost že odloči za nek aranžma, obračunavanje ostalih dodatnih in dopolnilnih storitev po oderuških cenah – ne hvala, tega se v Intelekti ne gremo! 

Pri nas objavljene cene so enostavne in pregledne in za naše goste ni pomembno koliko popusta bodo dobili, ampak koliko bodo na koncu vse skupaj plačali.

Preglejte našo ponudbo, primerjajte jo s konkurenco in če kjerkoli najdete kakšno ponudbo za Sredozemlje, ki bo ugodnejša od naše, nam jo posredujte in vam bomo, v 99% primerih tudi to ponudbo, sposobni ponuditi po pametnejši ceni. Zaradi ažurnosti podatkov, na naši spletni strani namreč za posamezno destinacijo objavljamo le 10 do 15 nastanitvenih objektov, načeloma pa vam lahko na sredozemskih destinacijah, ki jih objavljamo v našem vsakoletnem katalogu Kam na Mediteran, rezerviramo skoraj katerikoli prost nastanitveni objekt.


Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku