Naš servis

Dežurna služba 24 ur na dan

Ker bi vam radi zagotovili kar se da brezskrben dopust, imamo pri Intelekti posebno dežurno službo, ki vam bo na voljo vsak trenutek dneva. Če boste zašli v težave ali naleteli na nerešljiv problem, ki ga ne boste mogli rešiti z našimi predstavniki na kraju samem, nas lahko 24 ur na dan pokličete na telefonsko številko +386 41 730 072. Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da vam pomagamo.

Info mape

Za lažjo organizacijo dopustniških dni boste imeli na recepciji hotela, v katerem boste nastanjeni, skoraj vedno na voljo tako imenovano info mapo. V info mapi boste našli veliko koristnih podatkov, predvsem pa informacije o vašem počitniškem kraju, informacije o možnostih fakultativnih izletov, urnik obiska naših predstavnikov in njihovo telefonsko številko ter en dan pred odhodom tudi vse informacije v zvezi s povratkom.

Intelektini predstavniki

Na skoraj vseh počitniških destinacijah boste imeli ves čas na voljo Intelektine predstavnike. Večkrat na teden vas bodo obiskovali v vašem nastanitvenem objektu in vas seznanjali s sprotnimi informacijami. So vaši zaupniki, nekakšna tiha rezerva v ozadju. Če jih ne boste potrebovali, odlično; če pa boste imeli težave ali če boste potrebovali skrivnosten namig, vam bodo pomagali po svojih najboljših močeh. 

Doživetja

Ker si mnogi počitnic v tujini ne predstavljajo le kot kopanje in sončenje, smo še posebej veliko pozornosti namenili ponudbi različnih doživetij. Na vsaki destinaciji smo zbrali in preizkusili vsa doživetja, ki jih ponujajo oz. bi vas utegnila zanimati. Obrnite se na naše strokovno podkovane predstavnike in si popestrite svoje dopustniške dni.

Prevoz od letališča do izbranega objekta in pijača dobrodošlice

Takoj ob prihodu na turistični cilj vas bodo po opravljenem pregledu potnih listov skoraj na vseh destinacijah pričakali naši turistični predstavniki in vas prijazno pozdravili ter pospremili do avtobusov, minibusov, taksijev itd., s katerimi se boste odpeljali do izbranih hotelov. Seznanili vas bodo s časom in krajem pozdravnega srečanja ter vas povabili na pijačo dobrodošlice. 

Kontrola kakovosti

Redno skrbimo za preverjanje kakovosti svojega dela in ponujenih storitev. Opravljamo pogoste preglede izbranih ciljev, objektov, fakultativnih izletov in tudi svojih uslužbencev. S sistemom celovitega obvladovanja kakovosti vedno znova ohranjamo tisto, kar ste pohvalili, in popravljamo tisto, kar ste pograjali. Pomemben doprinos k dvigu kakovosti je tudi naša prenovljena spletna stran, na kateri lahko vsi naši potniki javno ocenite vse posamezne komponente naših turističnih aranžmajev. 

Priznane letalske družbe

Vaša varnost je naša skrb. Z varnostjo se ne igramo in na račun varnosti ne varčujemo. Zato smo se potrudili in izbrali najboljše letalske družbe, ki zagotavljajo točnost, varnost in skrb za potnike. Prijazno letalsko osebje vam bo omogočilo prijeten let in dobro počutje. 

Zbirka turističnih vodnikov

Za vsako našo počitniško destinacijo smo izdali priročne žepne brošurice – mini turistične vodnike, ki vsebujejo številne koristne, splošne in zanimive informacije, ki vam bodo koristile na letovanju in še pozneje. Z njimi boste hitreje spoznali počitniški kraj in lažje sprejeli drugačno kulturo, navade in običaje. Turistične vodnike lahko naročite neposredno pri nas, na voljo pa so tudi v vseh boljših pooblaščenih agencijah in na letališču na dan odhoda.

Asistenca na letališčih

Na odhodnih letališčih Ljubljana in Maribor vas bodo vedno sprejele naše prijazne predstavnice, pri katerih boste prejeli vse potrebne potovalne dokumente. Pomagale vam bodo tudi pri urejanju carinskih formalnosti in pri prijavi na let ter vas pospremile na letalo.

Obvestilo o odhodu

Vsak dober dopust se mora začeti z brezskrbnim prihodom na letališče. Zato boste najpozneje pet dni pred odhodom na naslov, ki ste nam ga posredovali ob prijavi, oziroma na pooblaščeno agencijo, kjer ste se prijavili, prejeli obvestilo o točni uri odhoda in drugih potrebnih podatkih o potovanju. 

Strokovno svetovanje ob prijavi in rezervacija na željo gosta

Kot eden izmed vodilnih organizatorjev potovanj v regiji Alpe-Adria za Sredozemlje vam lahko na vseh destinacijah uredimo tudi tisto, česar v tem katalogu ni. Če v njem ne najdete kraja oziroma objekta, v katerem bi želeli preživeti počitnice, ali si želite katero drugo, delno ali posebej za vas pripravljeno storitev, nas pokličite in potrudili se bomo, da bi ustregli vaši želji v najkrajšem možnem času.

Kreacija in rezervacija aranžmajev po lastnih željah

Intelekta – Kraljica Sredozemlja pa seveda ni namenjena samo klasičnim kupcem paketnih turističnih aranžmajev, ampak tudi samostojnim, izkušenejšim ljubiteljem Sredozemlja, ki svoje počitnice včasih radi načrtujejo tudi sami. Obiščite našo prenovljeno spletno stran, vstopite v naš izpopolnjen napredni iskalnik in se pustite presenetiti. 

Darilni bon - Večni spomin

Vaš dragi praznuje rojstni dan, hčerka je diplomirala, starši imajo obletnico poroke ..., pa ne veste, kaj bi jim kupili? Zakaj ne bi letos presenetili svojih najbližjih in jim podarili nekaj večnega? Življenje ni samo kopičenje materialnih dobrin, ki slej ko prej zarjavijo . Podarite enkrat za spremembo raje kakšno nepozabno doživetje! Darilni bon lahko za vas pripravimo v poljubni vrednosti in po vaših zamislih. Za več informacij se oglasite v eni od naših poslovalnic ali pa nas preprosto pokličite.

Možnost najema avtomobilov

Če spadate med potnike, ki radi odkrivajo okolico na lastno pest, vam je na vseh počitniških destinacijah v tem katalogu na voljo tudi možnost najema avtomobila. Po posebnih cenah iz cenika ga lahko rezervirate že doma, ob prijavi ali pa na licu mesta pri naših predstavnikih. 

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku