Naš servis

Strokovno svetovanje ob prijavi in rezervacija na željo gosta

Kot eden izmed vodilnih organizatorjev potovanj v regiji Alpe-Adria za Sredozemlje vam na vseh destinacijah lahko uredimo tudi tisto, česar ni v tem katalogu. Če v njem ne najdete kraja oziroma objekta, v katerem bi želeli preživeti počitnice, ali si želite katero drugo, delno ali posebej za vas pripravljeno storitev, nas pokličite in potrudili se bomo, da bi ustregli vaši želji v najkrajšem možnem času.

VIP storitve

Vsi tisti, ki želite z izbranimi počitnicami koga še posebej očarati ali pa se strinjate z nami, da je tudi sebi treba kdaj kaj privoščiti, boste prav gotovo navdušeni nad ponudbo naših VIP storitev. Vsak potnik, ki bo potoval z Intelekto, ima namreč ob rezervaciji možnost, da po posebni pavšalni ceni 50 € na osebo, na storitev, doplača za katerekoli izmed naslednjih dodatnih storitev: VIP lounge na letališču JP Ljubljana ali ER Maribor, VIP sedež in menu na letalu na poti tja, VIP sedež in menu na letalu na poti nazaj, direkten VIP transfer letališče–hotel, direkten VIP transfer hotel–letališče, VIP romantično večerjo, VIP welcome paket v hotelski sobi in VIP poldnevno vodenje.  

Kreacija in rezervacija aranžmajev po lastnih željah

Intelekta – Kraljica Sredozemlja pa seveda ni namenjena samo klasičnim kupcem paketnih turističnih aranžmajev, ampak tudi samostojnim, izkušenejšim ljubiteljem Sredozemlja, ki si svoje počitnice včasih radi skreirajo tudi sami, vendar ob tem želijo ohraniti varnost, ki kupcem paketnih aranžmajev zagotavlja ugled organizatorja in zakonodaja evropske skupnosti. Obiščite našo spletno stran, vstopite v naš izpopolnjeni napredni iskalnik in se pustite presenetiti. 

Obvestilo o odhodu

Vsak dober dopust se mora začeti z brezskrbnim prihodom na letališče. Zato boste najpozneje 5 dni pred odhodom na naslov, ki ste nam ga posredovali ob prijavi, oziroma na pooblaščeno agencijo, kjer ste se prijavili, prejeli obvestilo o točni uri odhoda in drugih potrebnih podatkih o potovanju. 

Asistenca na letališčih

Na odhodnih letališčih Ljubljana in Maribor vas bodo vedno sprejele naše prijazne predstavnice, pri katerih boste prejeli vse potrebne potovalne dokumente. Pomagale vam bodo tudi pri urejanju carinskih formalnosti in pri prijavi na let ter vas pospremile na letalo.


Zbirka turističnih vodnikov

Za vsako našo počitniško destinacijo smo izdali priročne žepne brošurice – mini turistične vodnike, ki vsebujejo številne koristne, splošne in zanimive informacije, ki vam bodo koristile na letovanju in še pozneje. Z njimi boste hitreje spoznali počitniški kraj in lažje sprejeli
drugačno kulturo, navade in običaje. Turistične vodnike lahko naročite neposredno pri nas, na voljo pa so tudi v vseh boljših pooblaščenih agencijah in na letališču na dan odhoda.

Priznane letalske družbe

Vaša varnost je naša skrb. Z varnostjo se ne igramo in na račun varnosti ne varčujemo. Zato smo se potrudili in izbrali najboljše letalske družbe, ki zagotavljajo točnost, varnost in skrb za potnike. Prijazno letalsko osebje vam bo omogočilo prijeten let in dobro počutje. 

Prevoz od letališča do izbranega objekta in pijača dobrodošlice

Takoj ob prihodu na turistični cilj vas bodo po opravljenem pregledu potnih listov na vseh destinacijah pričakali naši turistični predstavniki in vas prijazno pozdravili ter pospremili do avtobusov, minibusov, taksijev …, s katerimi se boste odpeljali do izbranih hotelov. Seznanili vas bodo s časom in krajem pozdravnega srečanja ter vas povabili na pijačo dobrodošlice. 

Info mape

Za lažjo organizacijo dopustniških dni boste imeli na recepciji hotela skoraj vedno na voljo tako imenovano info mapo. V info mapi boste našli veliko koristnih podatkov, predvsem pa informacije o vašem počitniškem kraju, informacije o možnostih fakultativnih izletov, urnik obiska naših predstavnikov in njihovo telefonsko številko ter en dan pred odhodom vse informacije v zvezi s povratkom.

Doživetja

Ker si mnogi počitnic v tujini ne predstavljajo le kot kopanje in sončenje, smo še posebej veliko pozornosti namenili ponudbi različnih doživetij. Na vsaki destinaciji smo zbrali in preizkusili vsa doživetja, ki so možna oz. bi vas utegnila zanimati. Obrnite se na naše strokovno podkovane predstavnike in si popestrite svoje dopustniške dni.

Možnost najema avtomobilov

Če ste potnik, ki radi odkrivate na lastno pest, vam je na vseh počitniških destinacijah v tem katalogu na voljo tudi možnost najema avtomobila. Le-tega lahko po posebnih cenah iz cenika rezervirate že doma, ob prijavi ali pa na licu mesta pri naših predstavnikih. 

Možnost najema motornih čolnov

Na nekaterih destinacijah potnikom ponujamo tudi možnost najema motornih čolnov, ki jih je do določene moči motorja možno voziti tudi brez izpita! Cene najema so podobne cenam najema avtomobilov. Zakaj ne bi enkrat vaših počitnic poizkusili preživeti malce drugače?

Intelektini predstavniki

Na skoraj vseh počitniških destinacijah boste imeli ves čas na voljo Intelektine predstavnike. Večkrat na teden vas bodo obiskovali v vašem nastanitvenem objektu in vas seznanjali s sprotnimi informacijami. So vaši zaupniki, nekakšna tiha rezerva v ozadju. Če jih ne boste potrebovali, v redu; če pa boste imeli težave ali če boste potrebovali skrivnosten namig, vam bodo pomagali po svojih najboljših močeh. 

Kontrola kakovosti

Redno skrbimo za preverjanje kakovosti svojega dela in ponujenih storitev. Opravljamo pogoste preglede izbranih ciljev, objektov, fakultativnih izletov in tudi svojih uslužbencev. S sistemom celovitega obvladovanja kakovosti vedno znova ohranjamo tisto, kar ste pohvalili, in popravljamo tisto, kar ste pograjali. Pomemben doprinos k dvigu kakovosti je tudi naša prenovljena spletna stran, na kateri lahko vsi naši potniki javno ocenite vse posamezne komponente naših turističnih aranžmajev. 

Dežurna služba 24 ur na dan

Ker bi vam radi zagotovili kar se da brezskrben dopust, imamo pri Intelekti posebno dežurno službo, ki vam bo na voljo vsak trenutek dneva. Če boste zašli v težave ali naleteli na nerešljiv problem, ki ga ne boste mogli rešiti z našimi predstavniki na kraju samem, nas lahko 24 ur na dan pokličete na telefonsko številko +386 41 730 072. Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da vam pomagamo.


chatsimple