Naše blagovne znamke

Classique

classique

Blagovna znamka Classique je, kot pove že ime, namenjena klasičnim ljubiteljem Sredozemlja, ki svoje počitnice preživljajo na tradicionalen način, si želijo biti v bližini lepe plaže in obenem nedaleč od kakšnega mesteca. Na nastanitveni objekt gledajo kot na svojo bazo, izhodišče za nove dogodivščine in spoznanja, ter ga izberejo v skladu s svojimi preferencami in kupno močjo.

Predvsem zaradi vas imamo na vseh destinacijah na voljo številne fakultativne izlete, ki jih vodijo Intelektini vodniki, priročne žepne brošurice z zanimivimi in potrebnimi informacijami, možnost najema avtomobilov že doma ali na vaši počitniški destinaciji, možnost najema raznih skuterjev ter na nekaterih destinacijah tudi možnost najema motornih čolnov, ki jih lahko vozite brez izpita.

Èmotions

emotions

Blagovna znamka Èmotions je namenjena gostom, ki so pripravljeni za svoje počitnice nameniti malce več denarja in ki potem upravičeno tudi pričakujejo malce več. Vendar pri tem ne gre za to, da želi nekdo samo določen nastanitveni objekt najvišje kategorije, potem pa išče vse naokoli, pri kateri agenciji ga bo dobil najceneje. Tudi organizatorju, ki bo za vas vse skupaj pripravil, je treba dovoliti, da nekaj zasluži, in dati neko zadovoljstvo tistim, ki se bodo trudili za vaše edinstveno počutje. Počitnice v okviru blagovne znamke Èmotions namreč niso samo dragi nastanitveni objekti, ampak tudi in predvsem vse ostale spremljevalne storitve v domeni organizatorja, ki šele skupaj kot celota dosežejo to, da bodo vaše počitnice res nekaj nepozabnega.

Gostje, ki bodo izbrali program Èmotions, imajo ob rezervaciji možnost, da po simbolični pavšalni ceni 10 € na osebo na storitev doplačajo za tri izmed naslednjih dodatnih storitev: VIP lounge na letališču JP Ljubljana ali ER Maribor, brezplačen prevoz dodatnih 10 kg prtljage, VIP sedež in menu na letalu na poti tja, VIP sedež in menu na letalu na poti nazaj, poseben, direkten transfer letališče–hotel, poseben, direkten transfer hotel–letališče, early check in/ali late check out, mini spa welcome, romantična večerja, VIP poldnevno vodenje in Intelektin gala večer.  

Dinamique

dinamique

Blagovna znamka Dinamique je namenjena tistim gostom, ki pri svojih počitnicah na prvo mesto postavljajo šport ali svoje konjičke in zato svojo poletno destinacijo izbirajo predvsem po tem kriteriju. Zato smo za vas prečesali celotno Sredozemlje in poiskali najbolj priljubljene kotičke za srfanje, kajtanje, potapljanje, kolesarjenje, plezanje, golf … Za vas smo zakupili nastanitvene objekte na najbližjih in najpopolnejših lokacijah, z veseljem pa bomo za vas organizirali tudi vse spremljevalne dejavnosti, kot je prevoz, najem ali hranjenje opreme, urejanje raznih zavarovanj, rezervacije štartnih časov itd.

Nostalgie

nostalgie
Blagovna zanamka Nostalgie je namenjena romantikom, idealistom, tistim, ki iščejo zadnje neokrnjene, pristne kotičke Sredozemlja. Ljudem, ki ne marajo množičnega turizma, ljudem, ki bi radi spoznali kaj novega. Za vas smo poiskali izvirne počitniške kraje malce stran od glavnih turističnih tokov, otoke, na katerih še ni mednarodnih letališč. Za počitnice iz programa Nostalgie se odločajo izkušenejši potniki, potniki, ki so nekoč že počitnikovali v popularnih turističnih destinacij in imajo sedaj malce drugačne želje in zahteve.

Program Nostalgie poleg storitev, navedenih v ceniku, vedno vključuje še vse potrebne dodatne transferje in morebitni ladijski prevoz ter vse stroške organizacije nadomestnih nastanitev in dodatnih prevozov v primeru odpovedi ladijskih povezav zaradi vremenskih razlogov.

La Vie

lavie

Blagovna znamka La Vie je rezervirana za Intelektine klube. Koncept blagovne znamke še dodelujemo, zato v naših klubih ne gre za nek vnaprej pripravljen program aktivnosti po točno določenem urniku, ampak bolj za sproščeno in posamezni skupini prilagojeno izvajanje raznih aktivnosti, ki jih bodo za vas v sodelovanju s hotelskimi animatorji pripravili naši predstavniki.

Če svoje počitnice radi preživljate v družbi prijateljev in znancev, če želite, da kdo za kakšno urico animira vaše otroke, če bi se radi spet preizkusili v prijateljski tekmi v nogometu, odbojki, balinanju, če bi morda radi odigrali mednarodno partijo šaha ali se udeležili turnirja v kartanju ... Vabljeni!

Specifique

specifique

Pod blagovno znamko Specifique so združeni posebni tipični ali izvirni programi za obisk posamezne destinacije s poudarkom na ogledih, odkrivanju in spoznavanju zgodovinskih, kulturnih in naravnih znamenitosti oziroma lepot posamezne destinacije.

Charme

specifique
Če imate nekoliko bolj izbran okus in želite nekaj zares očarljivega, posebnega, edinstvenega, v pristnem okolju z malce več stika z domačini in njihovim življenjskim ritmom ter nekoliko vstran od množičnih letovišč, pa vendar, v primeru najetja avtomobila, dovolj blizu najlepših lokacij na posamezni destinaciji, potem vam je blagovna znamka Charme pisana na kožo.

Potniki, ki potujejo pod blagovno znamko Charme, na turističnem področju niso pristaši globalizma, standardizacije, unifikacije, enotne klasifikacije, kategorizacije ipd., ampak so svobodni ljudje, ki se zavedajo, da je bogastvo sveta v različnosti, spoštovanju drugačnih običajev in navad, cenjenju kulturnozgodovinske dediščine, neodvisnosti, samooskrbe itn.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku