Otroci

Simbolične pavšalne cene za otroke in mladostnike

Posebno pozornost namenjamo ugodnim potovanjem za družine z otroki, saj ne želimo, da bi za skupne družinske počitnice porabili vse premoženje.

V večini nastanitvenih objektov plačajo tako otroci oziroma mladostniki le simbolično pavšalno ceno in sicer za odhode od 15. 5. do 14. 6. in od 10. 9. do 15. 10. samo 199 €, za odhode od 15. 6. do 23 6. in od 25. 8. do 9.9. samo 259 € ter za odhode od 24. 6. do 24. 8. samo 299 €.

Otroci do 2. leta, ki nimajo svojega sedeža na letalu in svojega ležišča v hotelu, plačajo za stroške nezgodnega zavarovanja in stroške obdelave podatkov le pavšalno ceno 20 €.

Različne možnosti nastanitve družin

Različne sobe ponujajo različno število dodatnih ležišč za otroke. Vendar tudi če naš iskalnik na spletni strani pri sobi, ki ste jo izbrali ne ponudi možnosti namestitve dovolj dodatnih ležišč za vse vaše otroke, lahko na vašo željo skoraj vsak nastanitveni objekt povprašamo za možnost, da kak manjši otrok deli ležišče s starši.

Nadalje lahko v veliko hotelih večjim družinam včasih na povpraševanje rezerviramo tudi dve običajni dvoposteljni sobi z dvema kopalnicama, povezani s povezovalnimi vrati.


Potujete sami z otrokom?

Pri nas, v veliko nastanitvenih objektih, ponujamo simbolične pavšalne cene ali ugodne otroške cene za otroke in mladostnike, tudi če potujejo v spremstvu le ene odrasle osebe. Sicer pa načeloma za otroka, v spremstvu le enega odraslega, ki spi na osnovnem ležišču, iskalnik pokaže polno ceno. Vendar je tudi v teh nastanitvenih objektih, vedno možno povprašati za kak popust. Glede na sezono ali zasedenost nam ga hotel včasih potrdi.

Veselimo se vašega povpraševanja, na katerega bomo odgovorili v roku 24 ur.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku