Otroci

Simbolične pavšalne cene za otroke in mladostnike

Posebno pozornost namenjamo ugodnim potovanjem za družine z otroki, saj ne želimo, da bi za skupne družinske počitnice porabili vse premoženje.

V katalogu oziroma ceniku poiščite objekte, označene s srčkom. V teh objektih plačajo otroci oziroma mladostniki do let, navedenih na srčku, le simbolično pavšalno ceno in sicer za odhode od 15. 5. do 19. 6. in od 26. 8. do 15. 10. samo 199 €, za odhode od 20. 6. do 31. 7. in od 21. 8. do 25. 8. samo 259 € ter za odhode od 1. 8. do 20. 8. samo 299 €.

V vseh objektih, ki so v katalogu oziroma ceniku označeni z možičkom, plačajo otroci oziroma mladostniki do let, navedenih na možičku, ugodno otroško ceno.

Otroci do 2. leta, ki nimajo svojega sedeža na letalu in svojega ležišča v hotelu, plačajo za stroške nezgodnega zavarovanja in stroške obdelave podatkov le pavšalno ceno 15 €.

Potujete sami z otrokom?

Pri nas ponujamo simbolične pavšalne cene ali ugodne otroške cene za otroke in mladostnike, tudi če potujejo v spremstvu le ene odrasle osebe. Poiščite v ceniku objekte, ki imajo v stolpcu Os številko 1 in zraven še vsaj en znakec za otroka. Tam bo imel vaš otrok oz. mladostnik simbolično pavšalno ceno ali posebno ugodno ceno, čeprav potuje v spremstvu le ene odrasle osebe.

Različne možnosti nastanitve družin

Različne dvoposteljne sobe ponujajo različno število dodatnih ležišč za otroke. Velja pravilo, da je poleg števila odraslih, navedenega v stolpcu Os, možnih še toliko dodatnih ležišč za otroke, kolikor je znakcev za otroke.

Poleg večjih ali manjših dvoposteljnih sob vam v posameznih nastanitvenih objektih ponujamo tudi različne vrste nastanitev z ločenim prostorom za otroke oz. z dvema ali več ločenimi prostori. Natančen opis posameznega tipa nastanitve je v katalogu.

V veliko hotelih lahko družinam na poizvedbo rezerviramo tudi dve običajni dvoposteljni sobi z dvema kopalnicama, povezani s povezovalnimi vrati. Veseli bomo vašega povpraševanja, na katerega bomo odgovorili najpozneje v 24 urah.

Tudi če s cenika ni razvidna možnost namestitve dovolj dodatnih ležišč za otroke, lahko na vašo željo skoraj vsak hotel povprašamo za možnost, da otrok deli ležišče s starši. Tudi tukaj se bomo potrudili, da boste odgovor dobili v 24 urah.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku