Pri nas mislimo tudi na vas

Hotel ob plaži
Če želite za svoje počitnice izbrati nastanitveni objekt na plaži ali tik ob njej, bodite pozorni na tale znak.

V središču dogajanja
S tem znakom smo označili nastanitvene objekte blizu središča dogajanja, od koder je središče večernega oz. nočnega življenja na posameznem turističnem cilju dosegljivo peš.

Wellness
Če želite, da ima vaš hotel manjši ali večji wellness center, bodite pozorni na to oznako.

Golf
S tem znakom smo označili hotele blizu igrišč za golf ali hotele, ki imajo večja ali manjša vadbišča za golf.

Potapljanje
S tem znakom smo označili hotele, ki ponujajo razne potapljaške tečaje, poskusne potope ali potapljaške izlete.

Srfanje
Nastanitveni objekti, pri katerih je ta oznaka, so blizu priljubljenih srfarskih središč oziroma imajo lastno šolo srfanja ali izposojevalnico srfarske opreme.

Kajtanje
S tem znakom smo označili nastanitvene objekte blizu, ali kolikor je možno blizu, priljubljenih kajtarskih spotov.

Tenis
Nastanitveni objekti, pri katerih boste našli to oznako, ponujajo svojim gostom tudi igranje tenisa na različno kakovostnih oziroma vzdrževanih igriščih.

Vodni park
Ali tudi vaši otroci obožujejo tobogane? S tem znakom smo označili hotele, ki ponujajo manjši ali večji vodni park oziroma vsaj tri tobogane, ali hotele, iz katerih je zunanji vodni park dosegljiv peš.

Nudizem
Na večini sredozemskih destinacij nudizem sicer ni uradno dovoljen, kljub temu pa smo s tem znakom označili nastanitvene objekte, kjer se da peš priti do kakšnih intimnejših zalivčkov, kjer le-tega nekako tolerirajo.

WiFi
S tem znakom smo označili hotele, ki ponujajo možnost brezplačne uporabe brezžičnega interneta, tako v javnih prostorih kakor tudi v sobah.

Hoteli samo za odrasle
S tem znakom smo označili hotele, ki so se odločili, da bodo gostili samo odrasle, zato se trudijo temu konceptu prilagoditi tudi storitve, ki jih ponujajo. Če vam ni do tega, da bi svoje počitnice preživljali v družbi malih kričačev, bi morda lahko poskusili izbrati nekaj novega.

Mreže proti mrčesu
Ljudje večinoma živimo v urbanem, vedno bolj umetnem okolju, pri izberi počitniškega objekta pa velikokrat izberemo takega v naravnem okolju, kjer je mrčes nekaj običajnega. Če iz izkušenj veste, da je le ta za vas preveč moteč, je pri izbiri nastanitvenega objekta morda smotrno izbrati nastanitveni objekt, ki ima vsaj na nekaterih oknih oz. vratih mreže.

Sobe z zasebnim bazenom ali jacuzzijem
S tem znakom smo označili nastanitvene objekte, ki ponujajo sobe z zasebnim bazenom ali jacuzzijem.


Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku