Rezervacija

Rezervacija po internetu

www.intelekta.com

Vse naše paketne aranžmaje najenostavneje rezervirate preko interneta. Na naših spletnih straneh je celoten katalog s cenikom, dodatnimi opisi, slikami … Za rezervacijo enostavno izberite aranžma, ki vam je všeč, kliknite gumb Rezerviraj in izpolnite obrazec na zaslonu.


Rezervacija po telefonu

Uskladite svoje želje in pričakovanja z značilnostmi dežele, v katero želite potovati, in s kupčkom denarja, ki bi ga bili pripravljeni nameniti za svoje letošnje počitnice.

Izberite iz kataloga oz. spletne strani, ki je pred vami. Preden zavrtite telefonsko številko, si zapišite priimke in imena vseh oseb, ki bodo počitnikovale, ter njihove rojstne datume. Zapišite si seveda tudi izbrani počitniški kraj, nastanitveni objekt, storitev in termin počitnic. Odveč ni niti rezervna možnost, saj je morda počitniški cilj ali termin, ki si ga tako želite, že razprodan. To so podatki, ki jih od vas pričakujemo na tej strani žice. Če si jih pripravite vnaprej, bomo rezervacijo izvedli bistveno hitreje, hvaležni pa vam bodo tudi tisti, ki na zvezo čakajo za vami.

Zavrtite telefon 02/536 19 60
vsak delavnik, od 9. do 19. ure in v soboto, od 9. do 13. ure.

Rezervirajte in kupite. Ko nam zaupate vse potrebne podatke, je vaša rezervacija sprejeta. Še isti dan vam bomo poslali račun, vi pa ga plačajte v dogovorjenem roku in na dogovorjeni način. Če boste imeli kadar koli dodatna vprašanja, nas lahko vedno pokličete, sicer pa vas bomo z vsemi potrebnimi informacijami o odhodu seznanili v posebnem obvestilu, ki ga boste prejeli najpozneje 5 dni pred odhodom.


Rezervacija neposredno pri nas ali v partnerskih agencijah
Če želite z nami osebni stik in nasvete iz prve roke, je najbolje, da nas obiščete v eni od naših poslovalnic, sicer pa lahko naše aranžmaje rezervirate tudi v nekaterih izbranih, uglednih partnerskih turističnih agencijah, kjer se bodo prav tako z veseljem potrudili za vas.


chatsimple