Vsake počitnice pomenijo tudi druženje in spoznavanje novih ljudi

Naredimo korak naprej na svoji življenjski poti

Poletne počitnice za spoznavanje

Če trenutno nimate punce ali fanta, pa bi si želeli koga spoznati ali se samo družiti s sebi podobnimi, vas vabimo na počitnice s fakultativnimi aktivnostmi, ki so pripravljene posebej za vas za sproščeno druženje. Poletne počitnice za spoznavanje in druženje so zaradi organizacijskih razlogov možne samo na spodaj navedenih destinacijah in terminih, kar se tiče nastanitve, pa so zaradi nevsiljivosti na voljo poljubni nastanitveni objekti v izbranem letovišču. Starostna skupina: dekleta od 20 do 29 let, fantje od 20 do 35 let. Destinacija: Rodos, Faliraki. Termin: 8.6.2020. 

Poletne počitnice za samske

Če ste prišli v obdobje, ko vam je dovolj samskega stanu in bi se želeli počasi ustaliti, stopiti korak naprej na svoji življenjski poti, pa do sedaj niste utegnili spoznati svoje boljše polovice, vas vabimo na počitnice s fakultativnimi aktivnostmi, ki so pripravljene posebej za vas za sproščeno druženje. Poletne počitnice za samske so zaradi organizacijskih razlogov možne samo na spodaj navedenih destinacijah in terminih, kar se tiče nastanitve, pa so zaradi nevsiljivosti na voljo poljubni nastanitveni objekti v izbranem letovišču. Predvidena starostna skupina: ženske od 25 do 39 let, moški od 27 do 49 let. Destinacija: Lefkas, Nidri. Termin: 6.6.2020. 

Poletne počitnice za enostarševske družine

Če tudi vaša družina zaradi takšnih ali drugačnih razlogov spada med enostarševske in bi želeli na tem področju kaj spremeniti, vas vabimo na počitnice v družbo sebi enakih. Takšne poletne počitnice so zaradi organizacijskih razlogov možne samo na spodaj navedenih destinacijah in terminih, kar pa se tiče nastanitve, so zaradi nevsiljivosti na voljo poljubni nastanitveni objekti v izbranem letovišču. Starostna skupina: mame od 27 do 45 let, očetje od 30 do 55 let. Destinacija: Djerba, Midoun. Termin: 20.5.2020

Poletne počitnice za samske z odraslimi otroki

Če ste svoje ptičke nekako uspeli brcniti iz gnezda in ste jih naučili leteti in se vam je naenkrat zgodilo, da imate spet čas tudi zase in se počutite kot v najlepših letih, vas vabimo na počitnice s fakultativnimi aktivnostmi, ki so pripravljene posebej za vas za sproščeno druženje. Te poletne počitnice so zaradi organizacijskih razlogov možne samo na spodaj navedenih destinacijah in terminih, kar se tiče nastanitve, pa so zaradi nevsiljivosti na voljo poljubni nastanitveni objekti v izbranem letovišču. Starostna skupina: ženske od 40 do 59 let, moški od 45 do 69 let. Destinacija: Karpatos, Pigadia. Termin 8.6.2020.


Poletne počitnice za osamljene

Če so leta nanesla tako da ste ponovno sami, pa sem vam zdi, da bi bilo v dvoje morda lažje, vas vabimo na počitnice s fakultativnimi aktivnostmi, ki so pripravljene posebej za vas za sproščeno druženje. Poletne počitnice za osamljene so zaradi organizacijskih razlogov možne samo na spodaj navedenih destinacijah in terminih, kar se tiče nastanitve, pa so zaradi nevsiljivosti na voljo poljubni nastanitveni objekti v izbranem letovišču. Starostna skupina: gospe od 55 do 99 let, gospodje od 60 do 99 let. Destinacija: Krf, Messonghi/Moraitika. Termin 6.6.2020.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku