Vse brezplačno – neverjetno a resnično

Brezplačne počitnice za otroke

V vseh hotelih, označenih s tem znakom, ponujamo enemu otroku do starosti, navedene na srčku, popolnoma brezplačne počitnice. Ta ponudba velja do zapolnitve prostih mest za vse odhode do 14. 6. in za vse odhode po 27. 8.

Brezplačne počitnice za študente

Hoteli, označeni s tem znakom, nudijo vsakemu študentu, ki zbere vsaj 5 sopotnikov, popolnoma brezplačne počitnice. Ta ponudba velja do zapolnitve prostih mest za vse odhode do 14. 6. in za vse odhode po 27. 8. Brezplačne počitnice za študente se lahko uveljavlja samo ob prijavi in samo s predložitvijo veljavne študentske izkaznice.

Brezplačno veliko darilo za mladoporočence

Vsem mladoporočencem, ki si bodo za svoje poročno potovanje izbrali katerega izmed hotelov, označenih s tem znakom, podarjamo brezplačen najem avtomobila tipa A za 3 dni ali darilni bon za paket fakultativnih izletov v višini 100 €. Ponudba velja za vse odhode do 14. 6. in za vse odhode po 27. 8. Brezplačno veliko darilo za mladoporočence se lahko uveljavlja samo ob prijavi in samo ob predložitvi originalnega poročnega lista, starega največ tri mesece.

Sicer pa imamo pri Intelekti tudi poseben oddelek za poroke v tujini. Zakaj pa si ne bi tudi vidva večne zvestobe obljubila prav tam – prav v svojem najljubšem kotičku sveta? Mnogi pari sanjajo o romantični poroki na plaži, ko se sončni žarki počasi utapljajo v modrini nežnih valov. Poroka na romantičnem grškem otoku je včasih predstavljala le težko uresničljive sanje, danes pa je dostopna skorajda vsakomur. 

Brezplačne počitnice za seniorje

Hoteli, označeni s posebnim znakom za seniorje, nudijo vsakemu seniorju, ki zbere vsaj 5 sopotnikov, popolnoma brezplačne počitnice. Za seniorje se štejejo vsi ljudje v tretjem življenjskem obdobju, ki so stari več kot 60 let. Ta ponudba velja do zapolnitve prostih mest za vse odhode do 14.6. in za vse odhode po 27.8. Brezplačne počitnice se lahko uveljavlja samo ob prijavi s predložitvijo osebnega dokumenta.

Brezplačni vikend paket v termah

Vsem potnikom, ki bodo zase naenkrat rezervirali vsaj dve letovanji iz kataloga Mediteran 2018, podarimo brezplačen vikend paket za eno osebo v kateremkoli terminu v katerihkoli termah iz našega kataloga Wellness & Spa 2018.


Vsi tukaj navedeni popusti oz. darila se med seboj izključujejo. 

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku