Ios

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2019
Legenda
P9060313

Ios

Hotel HOMER`S INN

Official cat.: **+

Podrobne informacije: www.homersinn.com

Izjemno dobro voden družinski hotel se nahaja ob glavni cesti med vasico Chora in pristaniščem. Do plaže Yalos je oddaljen 500 m, vasico pa dosežete po 10 minutah hoje. Tik pred hotelom je avtobusno postajališče.


Nostalgie

Lega: Izjemno dobro voden družinski hotel se nahaja ob glavni cesti med vasico Chora in pristaniščem. Do plaže Yalos je oddaljen 500 m, vasico pa dosežete po 10 minutah hoje. Tik pred hotelom je avtobusno postajališče.
Ponudba: Pred kratkim prenovljen hotel s prijaznim osebjem ima 40 sob, recepcijo, zajtrkovalnico z barom, TV kotiček, brezplačni WiFi , bazen s pool/snack barom, otroški bazen, teraso za sončenje z ležalniki in senčniki in parkirišče.
Nastanitev: Prijetno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, sef, telefon, TV, brezplačni WiFi, hladilnik in balkon ali teraso.
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk.
Ios

IOS – med spokojno tišino in divjo zabavo

Otok Ios na jugovzhodnem delu Kikladov je eden od najlepših otokov v Egejskem morju. Preprostost in pristnost sta glavni značilnosti otoka, ki ju dopolnjujeta še poštenost in lepota. Otok združuje tradicionalni način življenja in egejsko arhitekturo z živahnim nočnim življenjem in številnimi čudovitimi plažami. Poletne počitnice na otoku Ios so svojevrstno doživetje, prežeto z zgodovino, tradicijo in kulinariko, polno zabave in neskončnih ur sprostitve v tišini pod mediteranskim soncem na številnih nedotaknjenih plažah. Topla dobrodošlica, ki jo otok ponudi vsakemu obiskovalcu, in doživetje sta razloga, ki vas ob slovesu navdata z upanjem na ponovno vrnitev. 

Dostop: Povezava s Santorinija je 1 do 2-krat dnevno (odvisno od tipa plovila plovba traja od 45 minut pa do 1,5 ure) in z Mikonosa 1 do 2-krat dnevno (odvisno od tipa plovila plovba traja od 1,5 ure do 4 ure).Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika na matični destinaciji, vse potrebne transferje, ladijski prevoz, morebitno nadomestno nastanitev, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku