Koufonisia

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2019
Legenda
Koufonisia 11

Koufonisia

Hotel KOUFONISIA

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.hotelkoufonisia.gr

Edini hotel s štirimi zvezdicami na otoku, zgrajen v obliki amfiteatra in z razgledom na vrt, bazen in morje, se nahaja 100 m od peščene plaže ter 150 m do pristanišča, kjer so številne taverne, trgovinice, lekarna in pošta.


Nostalgie

Lega: Edini hotel s štirimi zvezdicami na otoku, zgrajen v obliki amfiteatra in z razgledom na vrt, bazen in morje, se nahaja 100 m od peščene plaže ter 150 m do pristanišča, kjer so številne taverne, trgovinice, lekarna in pošta.
Ponudba: Hotel s 55 enotami nudi svojim gostom sprejemni prostor z brezplačnim WiFi-jem, sefi, TV-kotičkom, shrambo za športno opremo, samopostrežno in a la carte restavracijo, žar kotiček, pool bar, bazen s teraso z brezplačnimi ležalniki in senčniki ter parkirišče. Možnost brezplačne izposoje kopalnih brisač. Proti doplačilu možnost uporabe spa centra z različnimi masažami in lepotilnimi tretmaji.
Nastanitev: Elegantno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, brezplačen WiFi, telefon, hladilnik, balkon ali teraso. Družinske sobe so opremljene enako, le da so prostornejše. Suite so opremljene enako kot standardne sobe, le da imajo dve sobi in pogled na morje.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk.
Koufonisia

Koufonisia – skriti biser Kikladov
ORIGINAL, Discovered by Intelekta in 2018

Koufonisia je zaradi oddaljenosti od Aten ter bližine bolj poznanih in turističnih otokov, kot so Mikonos, Santorini in Naxos, ena najbolje ohranjenih skrivnosti v Kikladih. 

Sestavljata jo dva manjša otočka, Kato Koufonisi in Pano Koufonisi, od katerih je poseljen le slednji. Ob prihodu v pristanišče in glavno mestece Hora vas pozdravi pogled na tradicionalno modro bele hišice ter mlin na veter.

Otok se ponaša s čudovitimi, večinoma peščenimi plažami, kristalno čistim morjem in neizmerno spokojnostjo, saj se tu nahaja le nekaj avtomobilov. Zaradi majhnosti in ploščatosti otoka so vsi njegovi kotički in vse plaže lahko dostopni s kolesom ali peš. Ena najlepših peščenih plaž na otoku, plaža Pori, se nahaja 1,6 km iz Hore in se razprostira na več kot 500 m. Zaradi neokrnjenosti otoka večina plaž ni opremljenih s senčniki in ležalniki. Na otoku se nahajajo številne jame, v katerih so se pred pirati skrivali domačini ter po katerih je otok dobil svoje ime.
Na Koufonisiji pa ne boste uživali le v čudovitih plažah in naravi, ampak tudi v izvrstni kulinariki v kateri izmed lokalnih tavernic v Hori, ki ponujajo odlične domače specialitete s pogledom na številne ribiške barčice in modro morje, vse to začinjeno z značilno grško gostoljubnostjo. 

Otok je primeren za vse, ki si želite mirne počitnice in čudovito naravo.

Dostop: Povezava s Santorinija je urejena enkrat dnevno (odvisno od tipa plovila traja plovba od 2 do 4 ure).


Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika na matični destinaciji, vse potrebne transferje, ladijski prevoz, morebitno nadomestno nastanitev, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za gorivo 12 € na osebo. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku