Milos

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2020
Legenda
222

Milos

Hotel GOLDEN MILOS BEACH

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.goldenmilosbeach.gr

Na eni izmed najbolj znanih in neokrnjenih peščenih plaž na otoku, plaži Provata, se nahaja hotel Golden Milos Beach. Vsi tisti, ki si želite oddiha v mirnem in spokojnem okolju, boste gotovo cenili lego tega hotela.


Nostalgie

Lega: Na eni izmed najbolj znanih in neokrnjenih peščenih plaž na otoku, plaži Provata, se nahaja hotel Golden Milos Beach. Vsi tisti, ki si želite oddiha v mirnem in spokojnem okolju, boste gotovo cenili lego tega hotela. Od glavnega mesta in pristanišča Adamas je hotel oddaljen le 8 km.
Ponudba: Leta 2009 popolnoma prenovljen hotel ima sprejemno dvorano z recepcijo, glavno restavracijo s prekrasno teraso s pogledom na morje, beach bar Ammos, iz katerega vas lahko postrežejo tudi na plaži, lobby bar, internetni kotiček z brezplačnim WiFi-jem, knjižnico, igralno in TV-sobo, pralnico, dva bazena, jacuzzi, teraso za sončenje s senčniki in ležalniki ter parkirišče.
Nastanitev: Funkcionalne in prostorne sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, kopalne plašče in sobne copate, telefon, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, CD- in DVD- predvajalnik, TV, brezplačen WiFi, sef, mini bar, aparat za pripravo kave ali čaja ter teraso. Na voljo so tudi superior sobe, ki se prav tako enako opremljene, le da so nekoliko večje in imajo stranski pogled na morje.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk in postrežena večerja.


Milos

MILOS – očarljiv otok čudovitih barv

Milos je najbolj izviren in edinstven otok v Kikladih. Njegova izvirnost in lepota sta posledica tega, da je Milos vulkanski otok, podobno kot Santorini. Prav zaradi tega na otoku najdemo kamenje in kamnine neverjetnih oblik in barv ter številne jame. Z izletniškim čolnom se lahko iz mesta Adamas popeljete do srhljive mesečeve krajine oz. bele krajine plovca v Sarakiniku, pa do magmatskih tvorb, ki so znane kot orgle iz Garonisije ter do žvepleno modre vode v Papafragkasu. V okolici otoka se nahaja veliko termalnih vrelcev.

Milos je s svojim mirnim vzdušjem, čudovito barvo morja, rahlim vetrcem in čudovitim sončnim zahodom kraj za prijeten dopust. Smaragdno zelena in modra barva morja se prepleta z zeleno, rdečo in vijolično ter belo in roza barvo skal. Na nekaterih delih vzhodne strani otoka lahko na enem mestu vidimo spekter vseh teh barv. 
 
Otok ponuja zelo različne plaže, ki nam ob obisku pustijo poseben vtis. Plaže imajo lahko bel pesek, črn pesek ter različne kamne in manjše školjke.

Dostop: Povezava s Santorinija je 1 do 2-krat dnevno (odvisno od tipa plovila plovba traja od 2 ur pa do 5 ur) in z Mikonosa 1-krat dnevno (plovba traja 5 ur).Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika na matični destinaciji, vse potrebne transferje, ladijski prevoz, morebitno nadomestno nastanitev, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku