Paros

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2019
Legenda
Narges

Paros

Hotel NARGES

Official cat.: 4*

Podrobne informacije: www.narges.gr

Hotel se nahaja na južnem delu otoka, v majhni ribiški vasici Aliki, kjer najdete nekaj tavern, barov in trgovinic. Najbližja plaža je od hotela oddaljena 50 m.


Nostalgie

Lega: Hotel se nahaja na južnem delu otoka, v majhni ribiški vasici Aliki, kjer najdete nekaj tavern, barov in trgovinic. Najbližja plaža je od hotela oddaljena 50 m. Od središča glavnega mesta Parikia, kjer je tudi pristanišče, je 12 km.
Ponudba: Privlačen, v kikladskem slogu zgrajen hotel ima recepcijo z brezplačnim WiFi-jem, zajtrkovalnico, restavracijo, bar, pool bar, zunanji bazen s teraso za sončenje s senčniki in ležalniki.
Nastanitev: Svetle, prijetno opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, telefon, TV, sef, brezplačen WiFi, hladilnik ter balkon ali teraso.
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk in bife večerja.
Paros

PAROS – otok najlepših plaž v Kikladih

Grški otok Paros je tretji največji otok v Kikladih. Ob obisku otoka takoj opazite prečudovito modro nebo, ki se poigrava z bleščečo belo svetlobo. Značilne grške hišice v stilu kikladskih otokov vas ob vsakokratnem obisku potegnejo vase. Na otoku se je ohranilo veliko tradicionalnih belih hiš z modrimi okni in vrati, na katerih se z balkonov bohotijo nageljni in bazilika.
Življenje na otoku ima sproščen in brezskrben ritem, kar lahko občutite ob obisku in raziskovanju otoka, pogled na čudovito pokrajino pa pričara zelo romantično vzdušje.

Obala otoka je večinoma strma in skalnata, vendar lahko kljub temu na otoku najdete čudovite peščene plaže za kopanje. Nekatere ponujajo pestro dogajanje, lahko pa si poiščete samotne plaže in uživate kopanju v kristalno čistem morju. Raj za srferje sta peščeni plaži Hrisi Akti (Golden beach) in Tserdakia (New Golden beach). Živahnejša kraja na otoku sta Naoussa in Pirakija, kjer se zvečer lahko zlijete in družite s tistimi, ki uživajo in se zabavajo pozno v noč. 

Otok je primeren za vse: tako za tiste, ki si želijo mirnih počitnic, za tiste, ki ljubijo aktivne počitnice, in ne nazadnje za tiste, ki se želijo tudi zabavati. Ko boste enkrat obiskali otok Paros, se boste tja zagotovo želeli še vrniti.

Dostop: Povezava s Santorinija je urejena od 2- do 3-krat dnevno (odvisno od tipa plovila traja plovba od 2 do 4 ure) in z Mikonosa od 2- do 4-krat dnevno (odvisno od tipa plovila traja plovba od 45 minut do 3,5 ure).Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika na matični destinaciji, vse potrebne transferje, ladijski prevoz, morebitno nadomestno nastanitev, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za gorivo 12 € na osebo. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku