Afiartis

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2020
Legenda
karpathos sofia

Karpatos

Apartmaji SOFIA 2

Kraj: Afiartis

Official cat.: ***

Pri srfarjih zelo priljubljeni apartmaji Sofia 2 se nahajajo v svetovno znanem srfarskem središču Afiartis, 10 m od Cuba Mistral. Do prve plaže je 100 m, enako do najbližje taverne in minimarketa.


Dinamique

Lega: Pri srfarjih zelo priljubljeni apartmaji Sofia 2 se nahajajo v svetovno znanem srfarskem središču Afiartis, 10 m od Cuba Mistral. Do prve plaže je 100 m, enako do najbližje taverne in minimarketa. Do glavnega mesta, kamor običajno lahko pridete le z najetim prevoznim sredstvom ali taksijem, je 16 km.
Ponudba: Novejši apartmaji imajo sprejemni prostor z manjšo recepcijo z možnostjo brezplačnega najema sefa, brezplačnim WiFi-jem in brezplačnim internetnim kotičkom, vrt z manjšim otroškim igriščem in nov bazen z ločenim delom za otroke.
Nastanitev: Studii imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, brezplačen WiFi, sef, likalnik in kombiniran dnevno-spalni prostor z dvema ležiščema ter kuhinjo s sokovnikom, mikrovalovno pečico, opekačem, mešalnikom in kuhalnikom za kavo ali čaj ter balkon. Apartmaji so opremljeni enako, le da imajo ločeno spalnico in dnevni prostor, v katerem je še dodaten raztegljiv kavč. Čiščenje sedemkrat tedensko, menjava brisač ter posteljnine dvakrat tedensko
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk.

Datumi 1.4.2020 - 14.7.2020, 16.9.2020 - 31.10.2020 15.7.2020 - 15.9.2020
Cena v € na avtomobil 7 3 7 3
A – Chevrolet Matiz A/C 282 125 365 162
C – Nissan Micra A/C 307 134 433 182
D – Hyundai Accent A/C 349 155 449 194
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (brez zavarovanja gum in podvozja ter stroškov, ki bi jih povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile do 450 € za skupine A, B, C in do 600 € za skupino D), zavarovanje proti kraji, zavarovanje tretje osebe, stroške dostave in vračila vozila od/do letališča oziroma letovišč. Cena ne vključuje zavarovanja LWS (8 €/dan), dodatnega voznika (2,50 €/dan), goriva, otroškega sedeža (3 €/dan), zavarovanja gum (2,5 €/dan), GPS (7 €/dan), TW (2,5 €/dan) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, za vozila iz skupine D pa 23 let, največ 75 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Afiartis

KARPATOS
Karpatos leži v južnem Egejskem morju med Rodosom in Kreto. Na severovzhodu ga obdaja Karpatsko morje, na jugozahodu pa Kretsko morje. Na otoku vlada subtropsko sredozemsko podnebje, za katero so značilna vroča in suha poletja. Med majem in oktobrom piha tipični egejski veter meltemi, ki doseže podnevi moč 7 Bft in več. Zato se je na otoku razvil športni vodni turizem, povezan z nujnim vetrom.

AFIARTIS
Afiartis je starogrški izraz za kraj, kjer domuje veter. In z nobeno drugo besedo ne bi mogli lepše opisati najjužnejšega dela Karpatosa. Tukaj je doma bog vetra Eol, ki daje tisto, kar so sanje vseh srfarjev in kajtarjev – veter, veter in še več vetra. Afiartis je s svojimi tremi zalivi – Chicken Bay, Gun Bay in Devils Bay – predvsem zaradi vetra meltemi, ki tukaj kraljuje v poletnih mesecih, eden najbolj priljubljenih srfarskih središč v Evropi. Zaselek je od letališča oddaljen le nekaj metrov.


Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku