Amopi

Celotna ponudba
Zbirnik
Legenda
20160916 093842 largejpg

Karpatos

Hotel ALBATROS

Kraj: Amopi

Podrobne informacije: www.hotelalbatrosamopi.gr

Hotel, ki se nahaja na mirni lokaciji na manjši vzpetini nad zalivom Amopi je oddaljen 300m od paže.


Classique

Lega: Hotel, ki se nahaja na mirni lokaciji na manjši vzpetini nad zalivom Amopi je oddaljen 300m od paže. V neposredni bližini je avtobusno postajališče, kamor se lahko odpeljete do glavnega mesta Pigadie, ki je oddaljeno 6km.
Ponudba: Manjši hotel s 38 sobami gostom nudi recepcijo s sprejemnim prostorom, TV kotiček, brezplačni WiFi, jedilnica, bar, snack bar,otroško igrišče, bazen z ločenim delom za otroke, ter terasa s senčniki in ležalniki. Možnost najema sefa, ter senčnikov in ležalnikov na plaži.
Nastanitev: Sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, brezplačni WiFi, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, mini hladilnik, balkon ali teraso.
Prehrana: Obogaten samopostrežni kontinentalni zajtrk. Za doplačilo postrežena večerja v taverni Esperida, ki je od hotela oddaljena 100 m.
Datumi 1.4.2021 - 14.7.2021, 16.9.2021 - 31.10.2021 15.7.2021 - 15.9.2021
Cena v € na avtomobil 7 3 7 3
A – Chevrolet Matiz A/C 211 94 274 121
C – Nissan Micra A/C 216 96 280 124
D – Hyundai Accent A/C 231 101 325 136
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (brez zavarovanja gum in podvozja ter stroškov, ki bi jih povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile do 450 € za skupine A, B, C in do 600 € za skupino D), zavarovanje proti kraji, zavarovanje tretje osebe, stroške dostave in vračila vozila od/do letališča oziroma letovišč. Cena ne vključuje zavarovanja LWS (8 €/dan), dodatnega voznika (2,50 €/dan), goriva, otroškega sedeža (3 €/dan), zavarovanja gum (2,5 €/dan), GPS (7 €/dan), TW (2,5 €/dan) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, za vozila iz skupine D pa 23 let, največ 75 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Amopi

AMOPI
Največji čar tega zaselka, ki je od glavnega mesta oddaljen 8 km, sta dva čudovita peščena zalivčka, ki ju ločuje pečina z romantično kapelico. Morje je res kristalno čisto, obala pa raznolika in bo razveselila zlasti otroke, ki bodo lahko gradili gradove v pesku. V Amopiju je poleg dveh minimarketov še nekaj tavern, v katerih se je podnevi mogoče okrepčati, medtem ko vas bo v poznih popoldanskih urah pot raje zanesla v Pigadio, kjer se ne boste mogli upreti prijetnemu vonju iz številnih tavern in živahni zabavi v katerem od priljubljenih lokalov. Do Pigadie se pride z avtobusom, ki na višku sezone vozi tudi šestkrat na dan, ali s taksijem, ki je v Grčiji sploh ugodno in priljubljeno prevozno sredstvo. Amopi je zaradi svoje idile priljubljen predvsem za mirno družinsko preživljanje počitnic. Naselje je od letališča oddaljeno 11 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku