Amopi

Legenda
IMG 8788

Karpatos

Hotel HELIOS

Kraj: Amopi

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.helioshotel.gr

Popolnoma prenovljen hotel v oljčnem gozdičku v Amopiju je le 50 m oddaljen od čudovite peščene plaže in avtobusnega postajališča za prevoz do 8 km oddaljenega glavnega mesta.


Classique

Lega: Popolnoma prenovljen hotel v oljčnem gozdičku v Amopiju je le 50 m oddaljen od čudovite peščene plaže in avtobusnega postajališča za prevoz do 8 km oddaljenega glavnega mesta.
Ponudba: V hotelskem kompleksu, sestavljenem iz petih enonadstropnih bungalovov, je 50 sob, recepcija, brezplačen WiFi, internetni in TV-kotiček, restavracija, a la carte restavracija, dva bara, minimarket, frizerski salon in bazen. Brezplačne kopalne brisače.
Nastanitev: Udobne, v otoškem slogu opremljene, sobe ponujajo gostom kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, sef, brezplačen WiFi, TV, telefon, grelnik vode za kavo ali čaj, hladilnik in balkon ali teraso. Superior sobe so opremljene enako, le da so nekoliko prostornejše.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk. Možnost poznega kontinentalnega zajtrka.
Datumi 1.4.2024 - 14.7.2024 , 16.9.2024 - 31.10.2024 15.7.2024 - 15.9.2024 STOP SALE
Število dni 7 3 7 3
A – Chevrolet Matiz A/C ipd. 325 147 439 199
B – Hyundai i10 A/C ipd. 331 151 449 205
C – Nissan Micra A/C ipd. 354 163 471 213
D –Hyundai Accent A/C ipd. 385 177 497 225
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (brez zavarovanja gum in podvozja ter stroškov, ki bi jih povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile do 600 € za skupine A, B, C in do 650 € za skupino D), zavarovanje proti kraji, zavarovanje tretje osebe, stroške dostave in vračila vozila od/do letališča oziroma letovišč. Cena ne vključuje zavarovanja LWS (16 €/dan), dodatnega voznika (4 €/dan), goriva, otroškega sedeža (8 €/dan), zavarovanja gum (5 €/dan), GPS (20 €/dan) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, za vozila iz skupine D pa 23 let, največ 75 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Amopi

AMOPI
Največji čar tega zaselka, ki je od glavnega mesta oddaljen 8 km, sta dva čudovita peščena zalivčka, ki ju ločuje pečina z romantično kapelico. Morje je res kristalno čisto, obala pa raznolika in bo razveselila zlasti otroke, ki bodo lahko gradili gradove v pesku. V Amopiju je poleg dveh minimarketov še nekaj tavern, v katerih se je podnevi mogoče okrepčati, medtem ko vas bo v poznih popoldanskih urah pot raje zanesla v Pigadio, kjer se ne boste mogli upreti prijetnemu vonju iz številnih tavern in živahni zabavi v katerem od priljubljenih lokalov. Do Pigadie se pride z avtobusom, ki na višku sezone vozi tudi šestkrat na dan, ali s taksijem, ki je v Grčiji sploh ugodno in priljubljeno prevozno sredstvo. Amopi je zaradi svoje idile priljubljen predvsem za mirno družinsko preživljanje počitnic. Naselje je od letališča oddaljeno 11 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Morebitno doplačilo za gorivo v skladu s tabelo: Zneski doplačil goriva na čarter letih. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 34 € na teden.


chatsimple