Kira Panagia

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2020
Legenda
γυηξ

Karpatos

Aparthotel KYRA PANAGIA

Kraj: Kira Panagia

Official cat.: ***

Podrobne informacije: www.kyrapanagia.com

Zelo prikupen in priljubljen aparthotel se nahaja na čudoviti lokaciji v zalivu Kira Panagia, le 50 m od ene najlepših plaž na otoku.


Classique

Lega: Zelo prikupen in priljubljen aparthotel se nahaja na čudoviti lokaciji v zalivu Kira Panagia, le 50 m od ene najlepših plaž na otoku. V neposredni bližini se nahajata dva minimarketa in postajališče za lokalni avtobus, s katerim se lahko odpeljete do 16 km oddaljenega glavnega mesta Pigadia. Zaradi lege aparthotela je rezervacija možna le vključno z najemom avtomobila, ki ga prejmete in oddate na letališču, ali z doplačilom za taksi prevoz.
Ponudba: Studii imajo recepcijo z dnevnim prostorom in brezplačnim WiFi-jem, bar, velik bazen z ločenim delom za otroke ter teraso za sončenje z ležalniki in senčniki.
Nastanitev: Studii imajo kopalnico s tušem, WC, telefon, TV, WiFi, kuhinjsko nišo in balkon ali teraso. Možnost najema klimatske naprave in sefa. Čiščenje šestkrat tedensko, menjava brisač trikrat tedensko in menjava posteljnine dvakrat tedensko.
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk.
Datumi 1.4.2020 - 14.7.2020, 16.9.2020 - 31.10.2020 15.7.2020 - 15.9.2020
Cena v € na avtomobil 7 3 7 3
A – Chevrolet Matiz A/C 211 94 274 121
C – Nissan Micra A/C 216 96 280 124
D – Hyundai Accent A/C 231 101 325 136
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (brez zavarovanja gum in podvozja ter stroškov, ki bi jih povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile do 450 € za skupine A, B, C in do 600 € za skupino D), zavarovanje proti kraji, zavarovanje tretje osebe, stroške dostave in vračila vozila od/do letališča oziroma letovišč. Cena ne vključuje zavarovanja LWS (8 €/dan), dodatnega voznika (2,50 €/dan), goriva, otroškega sedeža (3 €/dan), zavarovanja gum (2,5 €/dan), GPS (7 €/dan), TW (2,5 €/dan) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, za vozila iz skupine D pa 23 let, največ 75 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Kira Panagia

KIRA PANAGIA
Ta zaselek s kristalno čisto vodo je obdan z zelenimi gozdovi na eni in impozantnimi visokimi skalami na drugi strani, ponaša pa se tudi z eno najlepših plaž na otoku. Ime je dobil po majhni kapelici, ki kraljuje nad zalivom in od koder lahko uživate v čudovitem razgledu. Do glavnega mesta Pigadia je 16 km, do letališča pa 26 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku