Pigadia

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2020
Legenda
AAA 0753

Karpatos

Hotel BLUE BAY

Kraj: Pigadia

Official cat.: **

Podrobne informacije: www.bluebayhotel.gr

Hotel v Pigadii, grajen v tradicionalnem slogu, loči od nekajkilometrske peščene plaže, ki se razprostira do samega mesta, le cesta.


Classique

Lega: Hotel v Pigadii, grajen v tradicionalnem slogu, loči od nekajkilometrske peščene plaže, ki se razprostira do samega mesta, le cesta. Najbližja trgovina in več tavern so v neposredni bližini hotela, do središča mesta pa je 800 m.
Ponudba: Gostom so na voljo recepcija, dvigalo, dnevni prostor z internetnim in TV-kotičkom, brezplačen WiFi, zajtrkovalnica in bar, ki je odprt do 1. ure zjutraj ali še dlje. Za hotelom se nahajajo lep bazen z ločenim delom za otroke, snack bar ter terasa z ležalniki in senčniki, kjer se lahko enkrat tedensko za doplačilo udeležite večerje z jedmi z žara. V bližini bazena je tudi igrišče za otroke.
Nastanitev: Nekoliko manjše sobe imajo kopalnico s tušem, WC, telefon, glasbeni kanal, sušilnik za lase, TV, brezplačen WiFi, hladilnik in balkon. Možnost najema sefa in samostojno nastavljive klimatske naprave.
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk. 
Datumi 1.4.2020 - 14.7.2020, 16.9.2020 - 31.10.2020 15.7.2020 - 15.9.2020
Cena v € na avtomobil 7 3 7 3
A – Chevrolet Matiz A/C 211 94 274 121
C – Nissan Micra A/C 216 96 280 124
D – Hyundai Accent A/C 231 101 325 136
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (brez zavarovanja gum in podvozja ter stroškov, ki bi jih povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile do 450 € za skupine A, B, C in do 600 € za skupino D), zavarovanje proti kraji, zavarovanje tretje osebe, stroške dostave in vračila vozila od/do letališča oziroma letovišč. Cena ne vključuje zavarovanja LWS (8 €/dan), dodatnega voznika (2,50 €/dan), goriva, otroškega sedeža (3 €/dan), zavarovanja gum (2,5 €/dan), GPS (7 €/dan), TW (2,5 €/dan) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, za vozila iz skupine D pa 23 let, največ 75 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Pigadia

PIGADIA
Glavno mesto otoka je pravi kraj za tiste, ki se želijo na počitnicah zabavati, si ogledovati krajevne znamenitosti in raziskovati. Na obrobju mesta je več kilometrov dolga peščena plaža, le 15 minut z lokalnim avtobusom pa je do peščene plaže Amopi, ki vas bo navdušila z idiličnimi zalivčki. V majhnem pristanišču je veliko romantičnih lesenih ladjic, ki vas bodo popeljale na prelepe osamljene plaže. S Pigadie so tudi najboljše avtobusne in taksi povezave s preostalimi predeli otoka, tu so banka, pošta, lekarna in seveda tudi veliko lično urejenih trgovinic. Številne taverne, kjer vas prijazni gostinci ne bodo gostili kot turista, ampak kot svojega gosta, so znane po dobri in ugodni hrani. Čari poletnih noči vas bodo zvabili na živahno promenado, v katerega od nočnih barov ali v katero od diskotek, kjer se zabava začne šele po polnoči, sodobno glasbo pa v zgodnjih jutranjih urah zamenja grška. Vedno dobro razpoloženi domačini bodo zapeli in se zavrteli ob njenih zvokih, vas pa povabili, da se jim pridružite. Naselje je od letališča oddaljeno 17 km.


Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku