Lassi

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2019
Legenda
intel Mediterrane

Kefalonija

Hotel MEDITERRANEE

Kraj: Lassi

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.mediterraneehotel.gr

Eden boljših hotelov na otoku se nahaja v mirnem predelu Lassija, od glavne ulice s trgovinami in tavernami je oddaljen le 200 m. Pred hotelom je čudovit manjši zaliv s peščeno plažo in bujnim zelenjem, do večjih plaž Makris in Platis Yialos pa je 1,5 km.


Classique

Lega: Eden boljših hotelov na otoku se nahaja v mirnem predelu Lassija, od glavne ulice s trgovinami in tavernami je oddaljen le 200 m. Pred hotelom je čudovit manjši zaliv s peščeno plažo in bujnim zelenjem, do večjih plaž Makris in Platis Yialos pa je 1,5 km. Do Argostolija, ki je oddaljen 2 km, vas nekajkrat na dan popelje lokalni avtobus, postajališče je od hotela oddaljeno le 100 m.
Ponudba: Sodoben hotel vas na prvi pogled morda ne bo ravno očaral, vendar boste pravo sliko o njem dobili šele, ko boste prestopili njegov prag. V notranjosti vas pričakujejo velika dvorana z recepcijo, soba s TV-jem, internetni kotiček, brezplačen WiFi, tri dvigala, minimarket, zlatarna, trgovinica s spominki, konferenčna soba, restavracija in bar s teraso, kjer vam bodo pripravili zanimive glasbene večere. Na lepem vrtu najdete bazen z ločenim delom za otroke, teraso s senčniki in ležalniki, pool bar ter beach bar s samopostrežnimi prigrizki čez dan. Na voljo sta še teniško igrišče in igrišče za namizni tenis. Do plaže, kjer je mogoče najeti senčnike in ležalnike, pridete z dvigalom ali po nekaj stopnicah. Brezplačne kopalne brisače.
Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, telefon, TV, brezplačen WiFi, glasbeni kanal, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, hladilnik, sef in balkon s pogledom na morje ali proti mestu.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife večerja.

Datumi 1.5.2019 - 30.6.2019 , 1.9.2019 - 30.10.2019 1.7.2019 - 31.8.2019
Število dni 7 3 7 3
A - Chevrolet Spark, A - Hyundai i10 A/C, A - Kia Piccanto A/C, A - Suzuki Alto A/C 250 119 275 125
B - Fiat Panda, B - Suzuki Celerio A/C 275 125 307 144
C - Fiat Punto, C - Hyundai i20 A/C 307 144 344 157
D - Hyundai i30, D - Suzuki Baleno A/C 344 157 363 169
E - Suzuki Jeep Jimny (open top) 444 200 551 225
F - Volvo S40 A/C 551 225 594 250
F1 - Fiat Doblo A/C 7 sedežev 594 263 663 300
G - Fiat Talento A/C 9 sedežev 663 300 750 338
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (brez zavarovanja gum in podvozja, ki bi jih povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile do 380 € za skupine A, B in C, do 700 € za skupini D in E ter do 900 € za skupini F in G), zavarovanje PAI, zavarovanje proti kraji in požaru, stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča oziroma letališča. Cena ne vključuje goriva, izgubo ključev, dodatnega voznika (4 €/dan ali 25 €/teden), otroškega sedeža (4 €/dan ali 25 €/teden) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianco slip veljavne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 23 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Lassi

LASSI
Polotok Lassi, ki ločuje laguno Koutavos na vzhodu in veliki argostolski zaliv na zahodu, je priljubljeno in živahno turistično središče. Od prihoda turizma na Kefalonijo se je razvijalo vzdolž zahodne obale polotoka, od njegove severne konice, kjer je slikovit svetilnik sv. Theodora, do 11 km oddaljenega letališča na južnem delu otoka. Območje je zaradi pojava, imenovanega katavothres, tudi svojevrstna geološka znamenitost.

Lassi je priljubljen zaradi belih in sivih, z mivko posutih plaž. Tukaj so mnoge od najlepših kefalonskih plaž: s skalami obdana Kalamia, Gradakia, velika in priljubljena Makris Yialos (Dolga plaža) ter čudovita Platis Yialos (Široka plaža). To je pravi raj tako za tiste, ki se želijo na urejenih plažah naužiti sonca in uživati v kristalno čistem morju, kot za ljubitelje različnih vodnih športov. Posebno živahni so v Lassiju večeri. Številne taverne vabijo s svojo izvrstno ponudbo in težko se je upreti odličnim grškim specialitetam. Za popestritev poskrbijo še trgovinice in mnogi nočni lokali.

Bolj vzdržljivim obiskovalcem priporočamo vzpon na hrib Lassi, s katerega se ponuja čudovit razgled po celotnem polotoku in čez zaliv na Lixouri. Naselje Lassi je od letališča oddaljeno 11 km.


Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za gorivo 12 € na osebo. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku