Lixouri

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2019
Legenda
Apollonion 01

Kefalonija

Hotel APOLLONION ASTERIAS RESORT & SPA

Kraj: Lixouri

Official cat.: *****

Podrobne informacije: www.apollonion-hotel.gr

Leta 2010 zgrajen in leta 2019 razširjen hotel z novim delom Asterias, se nahaja na zahodni strani otoka, le 300 m od peščene plaže Xi, ki se ponaša s prelepo rdečo barvo in kristalno čistim Jonskim morjem. Do mesteca Lixouri s številnimi tavernami, bari in trgovinicami je 7 km.


Emotions

TOPLINA IN KAKOVOST ZA UMIRJEN POČITEK
Toplina okolja in profesionalnost uslužbencev, ki si prizadevajo postati najboljši na otoku, sta običajno dovolj za kakovostne počitnice. Za vsak primer pa sta tukaj še prijetno umirjena okolica in bližina prekrasne rdeče peščene plaže.


Lega: Leta 2010 zgrajen in leta 2019 razširjen hotel z novim delom Asterias, se nahaja na zahodni strani otoka, le 300 m od peščene plaže Xi, ki se ponaša s prelepo rdečo barvo in kristalno čistim Jonskim morjem. Do mesteca Lixouri s številnimi tavernami, bari in trgovinicami je 7 km.
Ponudba: Razkošen hotel visoke kategorije, sestavljen iz več poslopij, ki so obkrožena z urejenim parkom, vas bo očaral že ob prihodu, ko vas bodo pozdravili vljudni in visoko usposobljeni hotelski uslužbenci. Sprejemna dvorana z recepcijo, ki sije v enakih barvah kot pesek na plaži, vas napolni s prijetno toplino. Hotel ima dnevni prostor z brezplačnim WiFi-jem, internetni in TV-kotiček, dve restavraciji, konferenčno dvorano, fitnes, frizerski salon, draguljarno, trgovinico s spominki, več dvigal, igralno sobo, dve otroški igrišči, teniško igrišče, velik zunanji bazen, otroški bazen, pool bar ter teraso z ležalniki in senčniki. Za doplačilo pa so gostom na voljo še spa center s savno, jacuzzijem ter različni tretmaji za sproščanje in uživanje. Ob otvoritvi novega dela hotela Asterias bo k obstoječi ponudbi potrebno dodati še dodatne storitve, ki jih bo ponujal novi del Asterias. Dodatne storitve bomo dodali na naši spletni strani, ko bodo natančno definirane.
Nastanitev: Sodobne prostorne deluxe sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, kopalne plašče, copate, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, minibar, sef, telefon, TV, brezplačen WiFi in balkon ali teraso. Family sobe so opremljene enako, le da imajo dva prostora, enega zgoraj in enega spodaj. Junior suite so prav tako opremljene enako, le da imajo še ločeno dnevno sobo, kopalnico s kadjo in tušem ter ločen WC. Family suite so prav tako opremljene enako, le da imajo dve ločeni spalnici, kopalnico s kadjo in tušem ter ločen WC in se nahajajo v pritličju z neposrednim dostopom na vrt. Suite maisonette so v bistvu junior suite z zasebnim jacuzzijem, iz katerega lahko zaplavate v bazen, ki si ga deli sedem suit maisonett, ter z dodatno spalnico in kopalnico v nadstropju. Sobe deluxe Asterias in family Asterias so opremljene enako kot deluxe sobe in family sobe, s tem da se nahajajo v popolnoma novem, leta 2019 zgrajenem delu hotela, bližje plaži, ki se imenuje Asterias. Junior suite Asterias so prav tako opremljene enako kot deluxe sobe, s tem da so prostornejše, saj imajo še sedežni kotiček in pogled na morje. Prav tako kot deluxe sobe se nahajajo v popolnoma novem, leta 2019 zgrajenem delu hotela, bližje plaži, ki se imenuje Asterias. Na voljo so tudi Junior suite Asterias with pool z 20 m2 velikim zasebnim bazenom. 
Prehrana: Ameriški bife zajtrk in bife večerja.

Datumi 1.5.2019 - 30.6.2019 , 1.9.2019 - 30.10.2019 1.7.2019 - 31.8.2019
Število dni 7 3 7 3
A - Chevrolet Spark, A - Hyundai i10 A/C, A - Kia Piccanto A/C, A - Suzuki Alto A/C 250 119 275 125
B - Fiat Panda, B - Suzuki Celerio A/C 275 125 307 144
C - Fiat Punto, C - Hyundai i20 A/C 307 144 344 157
D - Hyundai i30, D - Suzuki Baleno A/C 344 157 363 169
E - Suzuki Jeep Jimny (open top) 444 200 551 225
F - Volvo S40 A/C 551 225 594 250
F1 - Fiat Doblo A/C 7 sedežev 594 263 663 300
G - Fiat Talento A/C 9 sedežev 663 300 750 338
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (brez zavarovanja gum in podvozja, ki bi jih povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile do 380 € za skupine A, B in C, do 700 € za skupini D in E ter do 900 € za skupini F in G), zavarovanje PAI, zavarovanje proti kraji in požaru, stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča oziroma letališča. Cena ne vključuje goriva, izgubo ključev, dodatnega voznika (4 €/dan ali 25 €/teden), otroškega sedeža (4 €/dan ali 25 €/teden) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianco slip veljavne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 23 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Lixouri

LIXOURI
Drugo največje mesto na otoku, obdano s široko ravnino z bujno naravo, sadnim drevjem, zelenjavnimi vrtovi in vinsko trto, je znano predvsem po nenavadnih, čudovitih rdečih peščenih plažah, med katerimi izstopa znamenita 3 km dolga plaža Xi. Okrog glavnega trga – velike Platie – je mnogo tradicionalnih tavern, kafenionov, trgovin in pristanišče, iz katerega se lahko s trajektom, v predsezoni vsako uro in v glavni sezoni vsake pol ure, odpeljete do glavnega mesta Argostoli. Mesto je od letališča oddaljeno 35 km ali 14 km in 30 minut vožnje s trajektom.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za gorivo 12 € na osebo. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku