Anissaras

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2020
Legenda
125563

Kreta

Hotel BELLA BEACH

Kraj: Anissaras

Official cat.: *****

Hotelski kompleks visoke kakovosti zgrajen v otoškem stilu, z dostopom do prelepe peščene plaže, se nahaja v manjšem letovišču Anissaras, kjer najdete nekaj trgovinic, tavern in barov. Do Hersonissosa, kjer je veliko trgovin, restavracij in zabave pa je 4 km.


Classique

Lega: Hotelski kompleks visoke kakovosti zgrajen v otoškem stilu, z dostopom do prelepe peščene plaže, se nahaja v manjšem letovišču Anissaras, kjer najdete nekaj trgovinic, tavern in barov. Do Hersonissosa, kjer je veliko trgovin, restavracij in zabave pa je 4 km.
Ponudba: V elegantnem slogu zgrajen hotelski kompleks, s 175 sobami, ki so razporejene v večih stavbah, ima prostorno preddverje z recepcijo, več dvigal, skupne prostore s TV-kotičkom, brezplačen WiFi, dve restavraciji, tri bare, diskoteko, minimarket, več trgovinic, frizerski salon, konferenčno dvorano in parkirišče. Brezplačni ležalniki, senčniki in kopalne brisače ob bazenu in na plaži. Za sprostitev in rekreacijo sta na voljo dva zunanja bazena, od tega en posebej za otroke, notranji bazen, fitnes, odbojka na mivki, vaterpolo, balinanje, namizni tenis in mini nogomet, za doplačilo pa še mini golf, tenis, biljard, vodni športi na plaži ter beauty & wellnes center z različnimi tretmaji in masažami.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji. Možnost poznega kontinentalnega zajtrka od 10. do 10.30 ure. Enkrat tedensko ob pravočasni predhodni najavi na recepciji možnost večerje v grški ali mediteranski restavraciji. Lokalno vino, točeno pivo, brezalkoholne pijače in voda med obroki. Različne lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače, koktajli, pivo, vino, voda, kava in čaj v različnih barih ob različnih urah. Prvi bar se odpre ob 10. uri zjutraj, zadnji zapre ob 23. uri. Sladoled od 10. do 23.00 ure. Razni prigrizki od 16. do 18.ure. Dnevna in večerna animacija. Športna ponudba kot navedeno.
Nastanitev: Standardne sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, telefon, TV, brezplačen WiFi, najemniški sef, mini hladilnik ter balkon ali teraso. Družinske sobe so prav tako opremljene enako, le da imajo dve spalnici.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Datumi 1.6.2020 - 30.6.2020, 11.9.2020 - 30.9.2020 1.7.2020 - 10.9.2020
Število dni 7 3 7 3
B - Fiat Panda A/C 286 149 308 165
C - Hyundai i20 A/C, C - Toyota Yaris A/C 330 165 352 182
D - Fiat Punto Grande A/C 358 182 391 204
E - Fiat Linea A/C, E- Peugeot 301 A/C 374 193 440 231
F - Ford Focus A/C, F - Fiat 500 A/C 391 204 451 242
G - Opel Insignia A/C 468 220 495 264
H - Peugeot 2008 Diesel A/C 482 248 509 272
I - Fiat Doblo A/C 7 sedežev 506 264 512 275
K - Fiat Scudo A/C 9 sedežev 627 341 647 352
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki bi nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka), otroški sedež ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča oz. letališča. Cena ne vključuje goriva. Zahtevan je bianco slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Anissaras

KRETA – mogočna lepotica Sredozemlja

Ko je ljubezen dovolj močna in mogočna, da premaga tudi na videz nepremostljive ovire, se zavemo kakšne razsežnosti se nam odpirajo ob nečem tako preprostem, čistem in iskrenem. Ko smo za ljubezen pripravljeni storiti vse in še več in ko nas vodi glas srca, se epi in miti začno pisati v najlepšo zgodbo, ki ostane na veke. Takšna je zgodba o lepi Ariadni in njenem snubcu Tezeju, ki sta Kreti, mogočni lepotici Sredozemlja, dala poseben pečat, ki pooseblja zaljubljenost domačinov v »svoj« košček raja na Zemlji in ki v svoj objem vabi tudi mnoge »ljubimce« z vseh vetrov sveta.

Kot je bil zapleten Dedalov labirint, ki ga je dal zgraditi oče minojske civilizacije kralj Minos, tako se še dandanes razpletajo in prepletajo naravne lepote, ki jih otok ponuja, s sodobno turistično ponudbo na Kreti, ki je v tem času postala pravi zaklad kulture, tradicije, kulinarike, domačnosti in grškosti. Otok prekriva čarobna odeja čudovitih plaž, starodavnih zakladov in raznolike pokrajine, ki zajema živahna mesta in sanjave vasi, kjer domačini z obiskovalci delijo svojo dušo. Njihovo posedanje in klepetanje v kafenionih, veličastne pojedine, polne kretskih specialitet in opojnega vina, skupaj s praznovanjem številnih festivalov pripomorejo k temu, da je obisk Krete lahko tako zelo poseben.

Poleg naravnih lepot, mitološko-zgodovinskih znamenitosti in neverjetne srčnosti domačinov, pa krasi otok še njegova odprtost in pestrost, ki sta v zgodovini tako zamikala že mnoge »osvajalce«. Za seboj so pustili svoje potomstvo v obliki razkošnih renesančnih beneških dvorcev, stotin kapelic, cerkva in samostanov bizantinskih korenin ter turških mošej. Multikulturnost in svetovljanskost sta tako prav gotovo našla svojo bit v tem koščku Egejskega morja in s tem še posebej v današnjem svetu vabita vse ljudi, ki so to idejo pripravljeni tudi živeti.

Kreta ni takšna, kot so drugi. Je svojevrstna, idilična, sanjava, romantična, vihrava, včasih muhasta in zahtevna, včasih pohlevna in krotka. Je bogata, barvita – preprosto čudovita. Je kot ljubezen, ki nikoli ne mine …
Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku