Hersonissos

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2019
Legenda
star beach

Kreta

Hotel STAR BEACH VILLAGE

Kraj: Hersonissos

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.starbeachvillage.gr

Ta edinstven hotelski kompleks se razprostira vzporedno vzdolž vodnega parka Star Beach, od katerega ga loči le obalna cesta, sicer pa sta hotelski kompleks in vodni park povezana tudi neposredno prek tunela. Do skalnatega zaliva z več peščenimi plažami je tako samo nekaj korakov čez vodni park, prav tako je le nekaj korakov do začetka glavne nakupovalne ulice mesteca Hersonissos, po kateri pridemo do 800 m oddaljenega središča letovišča. V neposredni bližini hotelskega kompleksa, le 8 km stran, pa se nahaja tudi edino profesionalno golf igrišče na otoku, do katerega vas brezplačno večkrat na dan zapelje hotelski minibus.


Classique

Lega: Ta edinstven hotelski kompleks se razprostira vzporedno vzdolž vodnega parka Star Beach, od katerega ga loči le obalna cesta, sicer pa sta hotelski kompleks in vodni park povezana tudi neposredno prek tunela. Do skalnatega zaliva z več peščenimi plažami je tako samo nekaj korakov čez vodni park, prav tako je le nekaj korakov do začetka glavne nakupovalne ulice mesteca Hersonissos, po kateri pridemo do 800 m oddaljenega središča letovišča. V neposredni bližini hotelskega kompleksa, le 8 km stran, pa se nahaja tudi edino profesionalno golf igrišče na otoku, do katerega vas brezplačno večkrat na dan zapelje hotelski minibus.
Ponudba: Hotelsko naselje, zgrajeno leta 2005, ima 191 sob v 8 stavbah. Svojim gostom nudi sprejemno dvorano z recepcijo, dvigalo, TV-sobo, internetni kotiček, brezplačen WiFi, dve restavraciji, tri bare, minimarket, fitnes, igrišče za mini nogomet in košarko, velikanski bazen z jacuzzijem, otroški bazen in teraso za sončenje. Glede na to, da je lastnik hotela tudi lastnik vodnega parka, imajo hotelski gostje od 9. do 19. ure možnost uživati tudi v vseh aktivnostih in storitvah vodnega parka. Brezplačni ležalniki, senčniki in kopalne brisače ob bazenu, v vodnem parku in na plaži.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji Minos. Možnost kosila in ob predhodni rezervaciji en dan prej na recepciji tudi večerje v taverni Cretan Star. Osvežilne brezalkoholne pijače, lokalno vino, točeno pivo, mineralna voda, kava, čaj, sokovi med kosilom in večerjo v obeh restavracijah. Kava, čaj, sokovi, osvežilne brezalkoholne pijače, dolge pijače, točeno pivo, lokalno vino in določene mednarodne žgane pijače v pool-snack baru Dionyssos od 10. do 24. ure, v pool-snack baru Café Del mar od 10. do 18.30 ure in v lobby baru Helios od 16.30 do 23. ure. Toasti, sendviči, ocvrt krompirček, sladoled, pizze, solate v obeh pool-snack barih od 10. do 18.30 ure. Časa za kavo s pecivom v lobby baru Helios od 16.30 do 18. ure. Lahka dnevna in večerna animacija za otroke in odrasle vsak dan, razen sobote. Športna ponudba kot navedeno.
Nastanitev: Svetle in lepo opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, telefon, TV, brezplačen WiFi, sef, hladilnik, pomivalno korito, kuhalnik za kavo ali čaj, mikrovalovno pečico, dnevni kotiček z raztegljivim kavčem ter balkon ali teraso. Družinske sobe so opremljene enako, le da so prostornejše, saj imajo ločeno spalnico in ločen WC. Družinske superior sobe so opremljene enako, le da so še prostornejše.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja s show cookingom.Datumi 1.6.2020 - 30.6.2020, 11.9.2020 - 30.9.2020 1.7.2020 - 10.9.2020
Število dni 7 3 7 3
B - Fiat Panda A/C 286 149 308 165
C - Hyundai i20 A/C, C - Toyota Yaris A/C 330 165 352 182
D - Fiat Punto Grande A/C 358 182 391 204
E - Fiat Linea A/C, E- Peugeot 301 A/C 374 193 440 231
F - Ford Focus A/C, F - Fiat 500 A/C 391 204 451 242
G - Opel Insignia A/C 468 220 495 264
H - Peugeot 2008 Diesel A/C 482 248 509 272
I - Fiat Doblo A/C 7 sedežev 506 264 512 275
K - Fiat Scudo A/C 9 sedežev 627 341 647 352
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki bi nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka), otroški sedež ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča oz. letališča. Cena ne vključuje goriva. Zahtevan je bianco slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Hersonissos

HERSONISSOS
Nekdaj ribiška vasica se je razvila v največje in najsodobnejše turistično središče otoka Kreta ter je najbolj živahen in obiskan kraj. Njegova raznolika in bogata ponudba zadovolji slehernega obiskovalca. Uživate lahko na peščenih, prodnatih in kamnitih plažah, številnih tavernah in restavracijah. Promenada ob pristanišču je odlična izhodiščna točka za nočno dogajanje, saj se na tem področju nahajajo številni bari, nočni lokali in diskoteke. Na robu naselja pa svojo energijo porabijo in uživajo vsi, ki obožujejo vodne športe ter adrenalinske pustolovščine. Od letališča do Hersonissosa je 27 km.


Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku