Panormos

Legenda
Konaki Apartments6

Kreta

Apartmaji KONAKI

Kraj: Panormos

Official cat.: 2 keys

Podrobne informacije: www.konakipanormo.gr

Prijazni, tradicionalni apartmaji, ležijo le 100 m od peščene plaže, v mirni ribiški vasici Panormos. V bližini najdete tudi nekaj trgovin, barov, restavracij, lekarno in avtobusno postajališče.


Classique

Lega: Prijazni, tradicionalni apartmaji, ležijo le 100 m od peščene plaže, v mirni ribiški vasici Panormos. V bližini najdete tudi nekaj trgovin, barov, restavracij, lekarno in avtobusno postajališče.
Ponudba: Majhen družinsko voden kompleks apartmajev ponuja svojim gostom recepcijo z najemniškimi sefi, brezplačen WiFi, bar, bazen in teraso za sončenje z ležalniki in senčniki.
Nastanitev: Studii imajo kopalnico s tušem ali kadjo, sušilec za lase, WC, telefon, TV, brezplačen WiFi, kombiniran dnevno spalni prostor s kuhinjsko nišo in balkon ali atrij. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave. Apartmaji so enako opremljeni s tem, da so večji saj imajo ločeno spalnico. Čiščenje vsak dan, menjava brisač trikrat tedensko in posteljnine dvakrat tedensko.
Datumi 1.6.2023 - 15.7.2023, 1.9.2023 - 30.9.2023 16.7.2023 - 31.8.2023
Število dni 7 3 7 3
A - Fiat 500 A/C, ipd. 298 163 345 187
B - Suzuki Swift A/C, ipd 318 174 379 203
C - Hyundai i20 A/C, ipd 406 217 494 262
D - Fiat Tipo A/C, ipd 460 244 541 285
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki bi nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka in sicer za najete avtomobile do 750 € za skupino A, do 800 € za skupino B, do 900 € za skupino C in do 1.000 € za skupino D), zavarovanje proti kraji in požaru. Cena ne vključuje goriva, zavarovanja FDW (od 15 € do 20 € na dan), stroška dostave in vračila vozila od/do letovišča (18,6 € na smer), otroškega sedeža (4 € na dan), GPS (7,5 € na dan), dodatnega voznika (4 € na dan) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianco slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 23 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Panormos

PANORMOS
Panormos je manjša ribiška vasica na severni obali otoka Kreta, ki je kljub vedno večjemu turističnemu obisku, uspela obdržati značilnosti tradicionalne grške ribiške vasice. Idilična vasica ponuja veliko možnosti za sprehode, uživanje na plaži ali pa le lenobno posedanje v kateri izmed tavern. V samem kraju sta dve plaže; plaža ob pristanišču je peščena, nad njo pa čudovit razgled ponuja cerkvica, postavljena na vrh strmega skalnatega pobočja. Druga plaža je od vasice oddaljena le 200 metrov zahodno in je ob straneh zaščitena z večjimi skalami. Obe plaži imata kristalno čisto vodo in sta primerni tudi za manjše otroke. V zaledju vasi si je možno ogledati tudi ostanke zgodnje krščanske bazilike, ki je bila zgrajena med 5. in 6. stoletjem. Poleg kulturnih znamenitosti v samem kraju in v njegovi okolici pa Panormos ponuja tudi številne manjše trgovinice, restavracije in kavarnice. V samem kraju je tudi zelo malo avtomobilov, tako da se boste lahko brez skrbi sprehajali skozi ves dan.
Kraj je od letališča oddaljen 60 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz (redna linija), letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 15 € na osebo. Možnost parkiranja že za 29 € na teden.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku