Agios Gordios

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2020
Legenda
9887

Krf

Hotel MAYOR LA GROTTA VERDE GRAND RESORT

Kraj: Agios Gordios

Official cat.: *****

Podrobne informacije: www.mayorlagrottaverde.com

Grajen skladno z naravnim okoljem se ta pred kratkim obnovljen hotelski kompleks nahaja na eni najlepših lokacij na otoku, na slikoviti vzpetini neposredno nad prekrasno peščeno plažo idilične vasice Agios Gordios, večkrat nagrajene z modro zastavico EU za urejenost in čistost. Do središča vasice je 700 m, do profesionalnega igrišča za golf z 18 luknjami je 14 km, do glavnega mesta Krf 16 km.


Classique

Lega: Grajen skladno z naravnim okoljem se ta pred kratkim obnovljen hotelski kompleks nahaja na eni najlepših lokacij na otoku, na slikoviti vzpetini neposredno nad prekrasno peščeno plažo idilične vasice Agios Gordios, večkrat nagrajene z modro zastavico EU za urejenost in čistost. Do središča vasice je 700 m, do profesionalnega igrišča za golf z 18 luknjami je 14 km, do glavnega mesta Krf 16 km.
Ponudba: Sijajen, luksuzni hotelski kompleks svojim gostom nudi sprejemno dvorano z recepcijo, TV-sobo, sobo za prtljago, butik, trgovski center, brezplačni WiFi, več restavracij, snack, panorama in lounge bar ter dva pool bara, dva zunanja in en notranji ogrevani bazen, golf klub ter parkirišče. Za rekreacijo in sprostitev so gostom na voljo pikado, namizni tenis, aerobika, joga, pilates in zumba ter za doplačilo še biljard, savna, hamam in različne masaže.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Hotelski kompleks gostom nudi »Dine around« koncept - all inclusive je namreč ob predhodni rezervaciji mogoč v več restavracijah. Zajtrk od 07.00 do 10.00 v glavni restavraciji Androniki ali od 08.00 do 11.00 v restavraciji Perla. Kosilo od 12.30 do 15.00 v glavni restavraciji ali do 15.30 v á la carte restavraciji Areti. Prigrizki, finger food, kolači in piškoti, kava in čaj od 16.00 do 18.00. Večerja od 18.30 do 21.30 v glavni restavraciji ali, ob predhodni rezervaciji na recepciji, v drugih restavracijah hotela. Brezalkoholne pijače in koktajli, alkoholni koktajli, pivo, rdeče, belo in rosé vino, lokalni likerji in aperitivi, mednarodne blagovne znanke nekaterih žganih pijač kot so whisky, gin, vodka, rum, tequila, kava in čaj ter sladoled od 10.00 do 24.00. Športna ponudba kot navedeno. Brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži. Brezplačne kopalne brisače. Diskretna dnevna animacija s kratkimi tečaji kuhanja ali učenja grščine, večkrat na teden glasbeni večeri, plesni večeri ali šovi.
Nastanitev: Vse Superior sobe so bile pred kratkim elegantno obnovljene in imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, sef, telefon, TV, brezplačen WiFi, DVD-predvajalnik, hladilnik, kuhalnik za čaj ali kavo in balkon s pogledom na morje. Na poizvedbo vam lahko rezerviramo tudi Deluxe soboe s steklenim tušem, Junior Suite s pogledom na cvetoči vrt ali s stranskim pogledom na morje, Superior Suite s pogledom na morje in Deluxe sobe s pogledom na morje z zasebnim bazenom.
Prehrana: Obogaten mednarodni bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja s show cookingom v glavni restavraciji.
Datumi 1.4.2020 - 30.6.2020, 14.9.2020 - 31.10.2020 1.7.2020 - 13.9.2020
Število dni 7 3 7 3
A – Fiat Panda, A - Kia Piccanto A/C 195 103 241 128
B – Nissan Micra A/C 218 119 262 137
C – Fiat Punto A/C 290 152 352 184
D – Peugeot 207 A/C 334 175 402 210
S – Suzuki Jeep Jimny A/C 507 285 587 306
H – Peugeot Expert A/C 507 285 587 306
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje tretje osebe, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki bi nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin A, B in C do 500 € ter za najete avtomobile iz skupin D, S in H do 950 €), zavarovanje PAI ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča oz. letališča. Cena ne vključuje goriva in otroškega sedeža (3 €/dan), dodatnega voznika (2,5 €/dan) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianco slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 23 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Agios Gordios

AGIOS GORDIOS
Čudovito, urejeno majhno letovišče na zahodni obali otoka, obdano z zelenim hribovjem in čudovito zlatorumeno peščeno plažo, nosi ime cerkvice, ki jo zapisi prvič omenjajo leta 1714 in ki stoji nedaleč od plaže v njegovem središču. V letovišču je mogoče najti nekaj restavracij, barov, trgovin in supermarket. Na plaži, ki je bila večkrat nagrajena z Modro zastavico za čistost in urejenost, je več ponudnikov za najem čolnov in kanujev, za najaktivnejše pa so na voljo tudi različni bolj adrenalinski vodni športi ter potapljaški center. Osrednja lega letovišča je idealna tudi za raziskovanje otoka s kolesom ali avtomobilom. V njegovi bližini so tri tradicionalne vasice, Kato Garouna, Pentati in Sinarades, do glavnega mesta, do katerega se lahko večkrat na dan odpeljete z lokalnim avtobusom, pa je 16 km. Od letovišča do letališča je 19 km. 

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku