Agios Ioannis

Legenda
187888

Krf

Hotel AQUALAND RESORT

Kraj: Agios Ioannis

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.aqualandresort.gr

Hotel se nahaja v notranjosti otoka zraven največjega vodnega parka na otoku in v tem delu Mediterana. Najbližja vasica Agios Ioannis se nahaja le 1 km od hotela, medtem ko je glavno mesto Krf oddaljeno 7 km. Hotel je obkrožen s številnimi čudovitimi plažami, kot so plaže Glyfada, Ermones in Myrtiotitsa, ki so oddaljene približno 5 km. Brezplačen hotelski minibus vozi do mesta Krf dvakrat dnevno in do plaže Glyfada enkrat dnevno. V neposredni bližini, le 5 km od hotela, je tudi golf igrišče z 18 luknjami.


Classique

Lega: Hotel se nahaja v notranjosti otoka zraven največjega vodnega parka na otoku in v tem delu Mediterana. Najbližja vasica Agios Ioannis se nahaja le 1 km od hotela, medtem ko je glavno mesto Krf oddaljeno 7 km. Hotel je obkrožen s številnimi čudovitimi plažami, kot so plaže Glyfada, Ermones in Myrtiotitsa, ki so oddaljene približno 5 km. Brezplačen hotelski minibus vozi do mesta Krf dvakrat dnevno in do plaže Glyfada enkrat dnevno. V neposredni bližini, le 5 km od hotela, je tudi golf igrišče z 18 luknjami.
Ponudba: Hotel, ki je zgrajen v obliki tipične krfske vasice, ponuja svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo in WiFi-jem, brezplačen internetni kotiček, TV-sobo, sobo za prtljago, minimarket, restavracijo, več barov, miniklub, bazen, otroški bazen, bazen z umetnimi valovi in več teras za sončenje s senčniki in ležalniki. Brezplačne kopalne brisače. Za rekreacijo in sprostitev sta na voljo dve teniški igrišči, igrišče za košarko in proti doplačilu še biljard in elektronske igrice.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji. Osvežilne brezalkoholne pijače, sokovi, voda, domače vino in točeno pivo med kosilom in večerjo. Razni prigrizki od 10.30 do 12.30 in od 15.30 do 17. ure v pool baru Orion. Popoldanska kava, čaj, mleko in pecivo od 16. do 17.30 ure v pool baru Orion. Sladoled od 10. do 18. ure v pool baru Orion. Osvežilne brezalkoholne pijače, sokovi, voda, domače vino, točeno pivo, lokalne žgane pijače, pet alkoholnih koktajlov, dva brezalkoholna koktajla, kava, čaj, vroča čokolada v pool baru Orion od 10. do 18. ure, v glavnem baru Pegasus od 18. do 23. ure in v baru Cinema od 20. do 23. ure. Športna ponudba kot navedeno. Dnevna in večerna animacija. Brezplačen neomejen vstop v največji vodni park na otoku, ki ga sestavlja 38 različnih toboganov in drč, 24 m visok tobogan »prosti pad«, 180 m dolga reka za rafting, 350 m dolga počasna reka, piratska ladja z bazenom, več barov, trgovin, športnih igrišč in otroških igral.
Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, telefon, najemniški sef, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, hladilnik in balkon ali teraso. Družinske sobe tipa A so opremljene enako, le da imajo še kuhinjsko nišo in delno ločen dnevni kotiček z raztegljivo zofo. Družinske sobe tipa B so prav tako enako opremljene in imajo kuhinjsko nišo, le da imajo v etaži še dodatno spalnico. Družinske sobe tipa C so prav tako enako opremljene in imajo kuhinjsko nišo, le da imajo v pritličju dnevni prostor in z vrati ločeno spalnico ter v etaži še dodatno spalnico.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in večerja.

Datumi 1.4.2021 - 30.6.2021, 14.9.2021 - 31.10.2021 1.7.2021 - 13.9.2021
Število dni 7 3 7 3
A – Fiat Panda, A - Kia Piccanto A/C, ipd 138 73 171 90
B – Nissan Micra A/C, ipd 154 84 185 97
C – Fiat Punto A/C, ipd 205 107 248 130
D – Peugeot 207 A/C, ipd 236 124 284 149
S – Suzuki Jeep Jimny A/C, ipd 358 202 414 217
H – Peugeot Expert A/C 358 202 414 217
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje tretje osebe, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki bi nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin A, B in C do 500 € ter za najete avtomobile iz skupin D, S in H do 950 €), zavarovanje PAI ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča oz. letališča. Cena ne vključuje goriva in otroškega sedeža (3 €/dan), dodatnega voznika (2,5 €/dan) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianco slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 23 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Agios Ioannis

Bolj kot vasica Agios Ioannis, ki ni tipična strnjena grška vasica, temveč se razteza vzdolž obale, je privlačna in posebna peščena plaža Agios Ioannis, ki se nahaja na jugovzhodni strani otoka in je od mesta Krf oddaljena 18 km. Plaža je kot nalašč za vse, ki si želijo kopanja v kristalno čistem morju in poležavanja na vročem soncu, prav tako pa ponuja vso turistično ponudbo, od lokalov, tavern, trgovinic, pa do vodnih športov na določenem delu. 

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo ne teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 10 € na osebo. Možnost parkiranja že za 25 € na teden. Možnost zavarovanja rizika odpovedi že za 2,9 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku