Messonghi/Moraitika

Legenda
01 Ext

Krf

Hotel GEMINI

Kraj: Messonghi/Moraitika

Official cat.: 4*

Podrobne informacije: www.geminihotel.gr

Zelo prijeten družinski hotelski kompleks Gemini se nahaja v enem izmed najbolj priljubljenih in znanih letovišč na otoku Krf, v kraju Messonghi.


Classique

Lega: Uveljavljen družinski hotel leži na jugovzhodni obali otoka v enem izmed najbolj priljubljenih in znanih letovišč na otoku Messonghi. Do lepe, položno padajoče, peščeno-prodnate plaže, nagrajene z modro zastavico, je le 100 m, tik pred hotelom pa je tudi avtobusno postajališče, s katerega se lahko odpeljete do 20 km oddaljenega glavnega mesta Krf.
Ponudba: Srednje velik hotel z lepo urejenim vrtom ima sprejemno dvorano z recepcijo in najemniškimi sefi, internetni kotiček, brezplačen WiFi, dvigalo, dnevni prostor za družabne aktivnosti, glavno restavracijo, taverno, bar, pool bar, bazen z ločenim delom za otroke, otroško igrišče, parkirišče in teraso za sončenje s senčniki in ležalniki.
Nastanitev: Prijetne, v otoškem stilu opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, telefon, WiFi, TV in balkon. Možnost najema sefa. Family sobe so opremljene enako, le da so nekoliko večje, saj imajo še pograd.
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk in bife večerja.


Datumi 1.4.2021 - 30.6.2021, 14.9.2021 - 31.10.2021 1.7.2021 - 13.9.2021
Število dni 7 3 7 3
A – Fiat Panda, A - Kia Piccanto A/C, ipd 138 73 171 90
B – Nissan Micra A/C, ipd 154 84 185 97
C – Fiat Punto A/C, ipd 205 107 248 130
D – Peugeot 207 A/C, ipd 236 124 284 149
S – Suzuki Jeep Jimny A/C, ipd 358 202 414 217
H – Peugeot Expert A/C 358 202 414 217
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje tretje osebe, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki bi nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin A, B in C do 500 € ter za najete avtomobile iz skupin D, S in H do 950 €), zavarovanje PAI ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča oz. letališča. Cena ne vključuje goriva in otroškega sedeža (3 €/dan), dodatnega voznika (2,5 €/dan) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianco slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 23 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Messonghi/Moraitika

MESSONGHI/MORAITIKA
Dve nekdanji ribiški vasici ležita na položni zeleni ravnici na jugozahodni obali otoka Krfa. V letih razcveta turizma sta se tako razširili, da sta se v bistvu skoraj zlili v eno in tako postali eno izmed najbolj priljubljenih letovišč na otoku. Odlikujeta ju predvsem dve istoimenski, lepi, prostrani, peščeno-prodnati, položno padajoči plaži – obe sta tudi nagrajeni z modro zastavico. V središču obeh vasic je mnogo trgovin, restavracij, lokalov in tavern, ki slovijo po zelo dobri morski hrani. Vasici sta od glavnega mesta in letališča oddaljeni 20 km.

Cene vključujejo: iizbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo ne teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 10 € na osebo. Možnost parkiranja že za 25 € na teden. Možnost zavarovanja rizika odpovedi že za 2,9 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku