Perama

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2019
Legenda
aeolis beach1

Krf

Hotel AEOLOS BEACH RESORT

Kraj: Perama

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.aeolosbeach.gr

Uveljavljen hotelski kompleks se razprostira na pobočju s prekrasnim pogledom na smaragdno zelenomodro Jonsko morje na obrobju vasice Perama na jugovzhodni obali otoka. Od lepe peščeno-prodnate plaže ga loči le dokaj prometna cesta, vendar ima hotel lasten podhod.


Classique

Lega: Uveljavljen hotelski kompleks se razprostira na pobočju s prekrasnim pogledom na smaragdno zelenomodro Jonsko morje na obrobju vasice Perama na jugovzhodni obali otoka. Od lepe peščeno-prodnate plaže ga loči le dokaj prometna cesta, vendar ima hotel lasten podhod. Do slikovitega letovišča Benitses je 3 km, do glavnega mesta otoka Krf pa 10 km.
Ponudba: Hotelski kompleks se nahaja v 72.000 m2 velikem bujnem sredozemskem vrtu in je sestavljen iz več poslopij, ki so med seboj povezana z dokaj strmimi cesticami ali stopnicami, ponuja svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo, TV-sobo, sobo za prtljago, trgovinico s spominki, WiFi, glavno restavracijo Dolphin, italijansko restavracijo La Spiaggia, grško taverno Paralia, glavni bar, bar ob plaži, dva pool bara, družinski bazen s plitvino za otroke ter infinity bazen, oba s tuši, kabinami za preoblačenje in terasami za sončenje, otroško igrišče in miniklub za otroke od 4. do 12. leta.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji Dolphin. Možnost kosila na plaži v italijanski restavraciji La Spiaggia. Ob predhodni rezervaciji, enkrat v času bivanja, možnost à la carte večerje v grški taverni Paralia. Domače vino, točeno pivo in osvežilne brezalkoholne pijače med kosilom in večerjo. Lokalno vino, pivo, likerji, žgane pijače, koktajli, osvežilne brezalkoholne pijače, kava in čaj v vseh barih od 10.30 do 23.00. Prigrizki v pool baru in lagoon baru od 11.30 do 16.00, sladoled v pool baru, lagoon baru in beach baru od 10.30 do 17.30. Brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenih in na plaži. Brezplačne kopalne brisače. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo tenis, namizni tenis, odbojka na mivki, balinanje, vodna aerobika, vaterpolo, pikado, fitnes in savna. Lahka dnevna in večerna animacije za otroke in odrasle.
Nastanitev: Standardne sobe so velike 19 m2 in imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, telefon, TV, WiFi, najemniški sef, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, hladilnik, kuhalnik za kavo ali čaj in balkon ali teraso. Izbirate lahko med sobami v glavni zgradbi ali v bungalovih. Superior sobe so opremljene enako, le da so velike 25 m2 in se nahajajo v bungalovih. Družinske sobe so velike 25 m2 in prav tako opremljene enako ter se nahajajo v bungalovih in imajo dva prostora, ločena z drsnimi vrati – v enem je zakonska postelja, v drugem pa dve zofi.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in večerja.Datumi 1.4.2019 - 30.6.2019, 14.9.2019 - 31.10.2019 1.7.2019 - 13.9.2019
Število dni 7 3 7 3
A – Fiat Panda, A - Kia Piccanto A/C 195 103 241 128
B – Nissan Micra A/C 218 119 262 137
C – Fiat Punto A/C 290 152 352 184
D – Peugeot 207 A/C 334 175 402 210
S – Suzuki Jeep Jimny A/C 507 285 587 306
H – Peugeot Expert A/C 507 285 587 306
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje tretje osebe, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki bi nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin A, B in C do 500 € ter za najete avtomobile iz skupin D, S in H do 950 €), zavarovanje PAI ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča oz. letališča. Cena ne vključuje goriva in otroškega sedeža (3 €/dan), dodatnega voznika (2,5 €/dan) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianco slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 23 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Perama

PERAMA
Vasica Perama, ki jo s severne strani obdaja grič z bujnim sredozemskim rastjem, na južni strani pa boža smaragdno Jonsko morje, se nahaja na idealni lokaciji za vse, ki si želijo raziskovanja otoka, saj leži pravzaprav na sredini vzhodne obale otoka. Slovi po svoji lepi plaži, ki je sicer zelo priljubljena in temu primerno vzdrževana, a kljub temu na svojih obronkih ponuja veliko zasebnosti za tiste obiskovalce, ki jim gneča ne ugaja. V neposredni bližini plaže se nahaja tudi središče vasice, kjer je nekaj tavern in barov. Vasica je od glavnega mesta in letališča oddaljena le 9 km.Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku