Molyvos - Eftalou

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2020
Legenda
Aphrodite Hotel low

Lezbos

Hotel APHRODITE BEACH MOLYVOS

Kraj: Molyvos - Eftalou

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.aphrodite-hotel-lesvos.com

1,5 km od slikovitega Molyvosa je prikupen hotel srednje kategorije. Do središča mesteca se lahko odpravite peš ali z organiziranim brezplačnim hotelskim avtobusom (možnost štirikrat dnevno). Hotel obdaja bujno zelenje, naravna senca pa je tudi na ne preveč urejeni plaži z grobim prodom, do katere je le nekaj metrov. Vsem, ki imajo radi spokojnost in mir ob šumenju morskih valov, ponuja ta hotel prijetne počitnice.


Classique

Lega: 1,5 km od slikovitega Molyvosa je prikupen hotel srednje kategorije. Do središča mesteca se lahko odpravite peš ali z organiziranim brezplačnim hotelskim avtobusom (možnost štirikrat dnevno). Hotel obdaja bujno zelenje, naravna senca pa je tudi na ne preveč urejeni plaži z grobim prodom, do katere je le nekaj metrov. Vsem, ki imajo radi spokojnost in mir ob šumenju morskih valov, ponuja ta hotel prijetne počitnice.
Ponudba: Ob vstopu v hotel je recepcija z najemniškimi sefi, na voljo 24 ur na dan, sledijo ji dnevna soba z barom in internetnim kotičkom ter terasa z razgledom na plažo. Na čudovitem vrtu so otroško igrišče, velik bazen in terasa za sončenje. Le nekaj korakov od bazena je prodnata plaža, takoj ob plaži pa taverna s teraso, kjer bo prijetno posedeti v hladni senci, se osvežiti in okrepčati. Z doplačilom so na voljo še fitnes, dve savni, teniško igrišče in izposoja kajakov. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži. Možnost izposoje kopalnih brisač.
Nastanitev: Vse standardne sobe so velike 22 m2 in imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, copate, sef, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, telefon, TV, brezplačen WiFi, hladilnik, kuhalnik za kavo ali čaj in balkon. Superior sobe so enako opremljene s tem, da so velike 28m2. Suite so prav tako enako opremljene s tem da imajo še dnevni kotiček z zofo in so velike 35m2.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk in bife večerja.
Datumi 1.4.2020 - 30.6.2020 , 1.10.2020 - 31.10.2020 1.7.2020 - 30.9.2020
Število dni 7 3 7 3
A - Škoda Citigo A/C, ipd. 219 109 297 148
B - Nissan Micra A/C,ipd. 259 130 302 150
C - Fiat Panda diesel A/C, ipd. 270 135 320 160
D - Škoda Fabia diesel, Fiat Tipo A/C ipd. 285 143 330 165
E - Peugeot 301, Škoda Rapid diesel A/C ipd. 518 259 585 293
K - Fiat 500X, Peugeot 2008 hard top A/C ipd. 532 265 640 320
N - Citroen C3, Toyota Avensis automatik A/C ipd. 410 205 529 264
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, prometni davek, neomejeno število kilometrov, zavarovanje tretje osebe, zavarovanje CDW (brez zavarovanja gum in podvozja ter stroškov, ki bi jih povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile do 750 € za skupine A, B, C in D ter do 900 € za skupine E, K, N in F), 24-urno asistenco na cesti ter stroške dostave in vračila vozila od/do letališča oziroma letovišč, razen letovišča Vatera. Cena ne vključuje goriva, zavarovanja PAI, dodatnega voznika, otroškega sedeža ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianco slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: 21 let. Vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Molyvos - Eftalou

Toplo sonce, lepe plaže, kristalno morje in najbolj priljubljen kraj na otoku – vse kot iz pravljice. Romantično mestece, ki lepo združuje ribiško vasico in majhen turistični kraj, zaznamujejo lične kamnite hiše z rdečimi strehami, ki se dvigujejo ob strmih ulicah in tlakovanih stopnicah vse do mogočnega grajskega obzidja. Zaradi lege otoka boste z gradu videli sosednjo državo Turčijo. Taverne v pristaniškem delu mesta ponujajo bogato izbiro morskih in drugih jedi, sladkosnedi bodo z veseljem poskusili grške tortice in druge slaščice, trgovci pred ličnimi trgovinicami pa vas pričakujejo, da pogledate keramične izdelke, nakit, oblačila …

Čeprav je mestece ohranilo svojo staro podobo, so domačini poskrbeli, da vam ne bo dolgčas, saj je za večerno zabavo na voljo kar nekaj kavarn, nočnih klubov in diskotek. Pričakujejo vas Conga’s, Bazaar, Del Mar, Pirates in drugi. Priljubljeno shajališče je tudi grajsko dvorišče, ki je v poletnih mesecih prizorišče številnih kulturnih in zabavnih prireditev, kjer se srečujejo umetniki z vsega sveta. Območje za gradom, 2 km od Molyvosa, se imenuje Efatalou. Tam boste v podeželskem okolju našli naravno obalo ter čudovite prodnate plaže s kristalno čisto vodo in vročimi termalnimi vrelci. Naselje je od letališča oddaljeno 68 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku