Molyvos - Eftalou

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2020
Legenda
IMG 0147

Lezbos

Aparthotel MARILENA

Kraj: Molyvos - Eftalou

Official cat.: 3*

Lega: Hotel se nahaja na poti proti gorski vasici Vafios. Zgrajen na pobočju ponuja čudovit in mogočen razgled na mesto Molyvos in Egejsko morje. Od njegovega središča je oddaljen 1,5 km. Tam se nahaja tudi prva urejena plaža na kateri je možen najem senčnikov in ležalnikov.
Večkrat na dan brezplačen prevoz s hotelskim minibusom do mesta Molyvos.


Classique

Lega: Hotel se nahaja na poti proti gorski vasici Vafios. Zgrajen na pobočju ponuja čudovit in mogočen razgled na mesto Molyvos in Egejsko morje. Od njegovega središča je oddaljen 1,5 km. Tam se nahaja tudi prva urejena plaža na kateri je možen najem senčnikov in ležalnikov.
Večkrat na dan brezplačen prevoz s hotelskim minibusom do mesta Molyvos.
Ponudba: Očarljiv, družinsko voden hotel ima recepcijo z najemniškimi sefi, brezplačni Wifi, mini market, restavracijo, pool bar, bazen, otroški bazen, teraso za sončenje s senčniki in ležalniki, majhno otroško igrišče ter parkirišče.
Nastanitev: Udobno opremljeni studii imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, kombiniran dnevno-spalni prostor, telefon, TV, brezplačni WiFi ter balkon. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave. Apartmaji so opremljeni enako, le da so nekoliko prostornejši. Čiščenje šestkrat tedensko, menjava brisač trikrat tedensko, menjava posteljnine dvakrat tedensko.
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk ter postrežena večerja. Enkrat tedensko večerja z grškimi specialitetami.

Datumi 1.4.2020 - 30.6.2020 , 1.10.2020 - 31.10.2020 1.7.2020 - 30.9.2020
Število dni 7 3 7 3
A - Škoda Citigo A/C, ipd. 219 109 297 148
B - Nissan Micra A/C,ipd. 259 130 302 150
C - Fiat Panda diesel A/C, ipd. 270 135 320 160
D - Škoda Fabia diesel, Fiat Tipo A/C ipd. 285 143 330 165
E - Peugeot 301, Škoda Rapid diesel A/C ipd. 518 259 585 293
K - Fiat 500X, Peugeot 2008 hard top A/C ipd. 532 265 640 320
N - Citroen C3, Toyota Avensis automatik A/C ipd. 410 205 529 264
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, prometni davek, neomejeno število kilometrov, zavarovanje tretje osebe, zavarovanje CDW (brez zavarovanja gum in podvozja ter stroškov, ki bi jih povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile do 750 € za skupine A, B, C in D ter do 900 € za skupine E, K, N in F), 24-urno asistenco na cesti ter stroške dostave in vračila vozila od/do letališča oziroma letovišč, razen letovišča Vatera. Cena ne vključuje goriva, zavarovanja PAI, dodatnega voznika, otroškega sedeža ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianco slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: 21 let. Vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Molyvos - Eftalou

Toplo sonce, lepe plaže, kristalno morje in najbolj priljubljen kraj na otoku – vse kot iz pravljice. Romantično mestece, ki lepo združuje ribiško vasico in majhen turistični kraj, zaznamujejo lične kamnite hiše z rdečimi strehami, ki se dvigujejo ob strmih ulicah in tlakovanih stopnicah vse do mogočnega grajskega obzidja. Zaradi lege otoka boste z gradu videli sosednjo državo Turčijo. Taverne v pristaniškem delu mesta ponujajo bogato izbiro morskih in drugih jedi, sladkosnedi bodo z veseljem poskusili grške tortice in druge slaščice, trgovci pred ličnimi trgovinicami pa vas pričakujejo, da pogledate keramične izdelke, nakit, oblačila …

Čeprav je mestece ohranilo svojo staro podobo, so domačini poskrbeli, da vam ne bo dolgčas, saj je za večerno zabavo na voljo kar nekaj kavarn, nočnih klubov in diskotek. Pričakujejo vas Conga’s, Bazaar, Del Mar, Pirates in drugi. Priljubljeno shajališče je tudi grajsko dvorišče, ki je v poletnih mesecih prizorišče številnih kulturnih in zabavnih prireditev, kjer se srečujejo umetniki z vsega sveta. Območje za gradom, 2 km od Molyvosa, se imenuje Efatalou. Tam boste v podeželskem okolju našli naravno obalo ter čudovite prodnate plaže s kristalno čisto vodo in vročimi termalnimi vrelci. Naselje je od letališča oddaljeno 68 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku