Dalyan

Legenda
13

Dalyan

Hotel BASAR

Official cat.: ***

Podrobne informacije: www.basaroteldalyan.com.tr

Zelo priljubljen, v značilnem lokalnem slogu zgrajen hotel, leži na obrobju mesteca Dalyan, ki ga obkrožajo številne naravne lepote. Do središča mesteca s številnimi možnostmi za nakupe in zabavo je le 400 m.


Classique

Lega: Zelo priljubljen, v značilnem lokalnem slogu zgrajen hotel, leži na obrobju mesteca Dalyan, ki ga obkrožajo številne naravne lepote. Do središča mesteca s številnimi možnostmi za nakupe in zabavo je le 400 m. Prekrasna zaščitena peščena plaža Iztuzu, do katere se lahko odpeljete z linijskim avtobusom, je oddaljena 11 km. Seveda se lahko do plaže Iztuzu odpeljete tudi s taksi ladjico, romantična vožnja pa traja 30 minut.
Ponudba: Dobro voden hotel s 33 sobami v več stavbah ponuja svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo, TV-kotičkom, internetnim kotičkom in brezplačnim WiFi-jem, restavracijo z zunanjo teraso, bazen z ločenim predelom za otroke, teraso za sončenje s senčniki in ležalniki, pool bar in snack bar. Hotel ima tudi svojo kmetijo, kjer pridelujejo bio proizvode, ki jih ponudijo pri obrokih.
Nastanitev: Zelo lepo opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, TV, telefon, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, najemniški sef in balkon.
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk, bife večerja.
Dalyan

DALYAN
Mestece Dalyan je nekaj posebnega. Leži ob približno 10 km dolgem naravnem kanalu, delti, ki jezero Köycegiz povezuje z morjem. To je zavarovano območje, kjer živi več kot 150 različnih vrst ptičev, oaza, raj naravne lepote, kjer lahko občudujete skalne grobove in antične izkopanine mesta Kaunos. Prebivalci še dandanes delno živijo od ribolova, kraj pa se je razvil v miren, lagoden turistični kraj z majhnimi družinskimi hoteli in penzioni z značilno podeželskim vzdušjem, trgovinami, majhnimi restavracijami, čajnicami in ogleda vredno tedensko tržnico. Med trstjem in morjem je prekrasna, 6 km dolga, skoraj neokrnjena, s finim peskom posuta plaža Iztuzu, do katere ves dan vozijo romantične rečne ladjice. Vožnja z ladjico traja približno 30 minut, sicer pa se do 10 km oddaljene plaže Iztuzu lahko odpeljete tudi z lokalnimi minibusi ali taksiji oziroma najamete skuter, avto ali kolo. Mestece je od letališča Dalaman oddaljeno 18 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku