Dalyan

Legenda
Arka havuz

Dalyan

Hotel BINLIK

Official cat.: **+

Podrobne informacije: www.binlik.com

Priljubljen hotel leži v središču mesta Dalyan, obdan s številnimi tavernami, trgovinicami, bari, klubi in diskoteko.


Classique

Lega: Priljubljen hotel leži v središču mesta Dalyan, obdan s številnimi tavernami, trgovinicami, bari, klubi in diskoteko. V bližini je avtobusno postajališče, kjer lahko počakate na linijski avtobus, ki vas odpelje do prekrasne zaščitene peščene plaže Iztuzu, do katere je 10 km. Seveda se lahko do plaže Iztuzu odpeljete tudi s taksi ladjico, romantična vožnja pa traja 30 minut.
Ponudba: Družinsko voden hotel s 67 sobami ponuja svojim gostom recepcijo z najemniškimi sefi, brezplačen WiFi, TV-kotiček, pool snack bar, restavracijo z zunanjo teraso, a la carte restavracijo, dva bazena, otoški bazen, teraso za sončenje s senčniki in ležalniki ter otroško igrišče.
Nastanitev: Vse primerno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, telefon, TV, brezplačen WiFi, minibar in nekatere tudi balkon.
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk.Dalyan

DALYAN
Mestece Dalyan je nekaj posebnega. Leži ob približno 10 km dolgem naravnem kanalu, delti, ki jezero Köycegiz povezuje z morjem. To je zavarovano območje, kjer živi več kot 150 različnih vrst ptičev, oaza, raj naravne lepote, kjer lahko občudujete skalne grobove in antične izkopanine mesta Kaunos. Prebivalci še dandanes delno živijo od ribolova, kraj pa se je razvil v miren, lagoden turistični kraj z majhnimi družinskimi hoteli in penzioni z značilno podeželskim vzdušjem, trgovinami, majhnimi restavracijami, čajnicami in ogleda vredno tedensko tržnico. Med trstjem in morjem je prekrasna, 6 km dolga, skoraj neokrnjena, s finim peskom posuta plaža Iztuzu, do katere ves dan vozijo romantične rečne ladjice. Vožnja z ladjico traja približno 30 minut, sicer pa se do 10 km oddaljene plaže Iztuzu lahko odpeljete tudi z lokalnimi minibusi ali taksiji oziroma najamete skuter, avto ali kolo. Mestece je od letališča Dalaman oddaljeno 18 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku