Dalyan

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2020
Legenda
DALYAN RESORT1

Dalyan

Hotel DALYAN RESORT

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.dalyanresort.com

Sodoben hotel je na obrobju mesta Dalyan. Edinstvena lega hotela omogoča fantastičen razgled na reko s številnimi oazami, bujnim zelenjem in vijoličnimi oleandri. Do središča mesta Dalyan je 1 km.


Classique

Lega: Sodoben hotel je na obrobju mesta Dalyan. Edinstvena lega hotela omogoča fantastičen razgled na reko s številnimi oazami, bujnim zelenjem in vijoličnimi oleandri. Do središča mesta Dalyan je 1 km. Pred hotelom je postajališče za linijski avtobus, s katerim se lahko odpeljete do prekrasne zaščitene peščene plaže Iztuzu, ki je oddaljena 8 km. Seveda se lahko do plaže Iztuzu odpeljete tudi s taksi ladjico, romantična vožnja pa traja 30 minut.
Ponudba: Majhen družinski hotel ima več manjših stavb s skupno 58 sobami in sprejemno dvorano z recepcijo, brezplačni WiFi, internetni kotiček, TV-kotiček, restavracijo, a la carte restavracijo in bar. Zunaj so bazen z ločenim predelom za otroke, terasa za sončenje z ležalniki in senčniki, pool bar in snack bar. Za rekreacijo in sprostitev je na voljo tenis, za doplačilo pa še namizni tenis, fitnes, savna, hamam in različne masaže. Občasna večerna animacija z živo glasbo.
Nastanitev: Udobno opremljene standardne sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, sef, telefon, TV, brezplačen WiFi, mini hladilnik in balkon ali teraso. Družinske sobe so enako opremljene s tem, da so prostornejše ampak nimajo balkona ali terase. Suite so prav tako enako opremljene kot standardne sobe, s tem da so še prostornejše, saj imajo še ločen dnevni prostor.
Prehrana: Bife zajtrk in bife večerja.

Dalyan

DALYAN
Mestece Dalyan je nekaj posebnega. Leži ob približno 10 km dolgem naravnem kanalu, delti, ki jezero Köycegiz povezuje z morjem. To je zavarovano območje, kjer živi več kot 150 različnih vrst ptičev, oaza, raj naravne lepote, kjer lahko občudujete skalne grobove in antične izkopanine mesta Kaunos. Prebivalci še dandanes delno živijo od ribolova, kraj pa se je razvil v miren, lagoden turistični kraj z majhnimi družinskimi hoteli in penzioni z značilno podeželskim vzdušjem, trgovinami, majhnimi restavracijami, čajnicami in ogleda vredno tedensko tržnico. Med trstjem in morjem je prekrasna, 6 km dolga, skoraj neokrnjena, s finim peskom posuta plaža Iztuzu, do katere ves dan vozijo romantične rečne ladjice. Vožnja z ladjico traja približno 30 minut, sicer pa se do 10 km oddaljene plaže Iztuzu lahko odpeljete tudi z lokalnimi minibusi ali taksiji oziroma najamete skuter, avto ali kolo. Mestece je od letališča Dalaman oddaljeno 18 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku