Sarigerme

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2019
Legenda
AnaBina Drone3

Sarigerme

Hotel CASTLE RESORT & SPA

Official cat.: *****

Podrobne informacije: www.castleresortspa.com

Impresiven, z borovim gozdičkom obdan hotel, leži na obrobju zaselka Sarigerme, na vzpetini s prekrasnim panoramskim razgledom na Andsko gorovje in morje. Do prekrasne peščene plaže, do katere redno vozi brezplačen hotelski minibus je približno 10 minut hoje, do središča zaselka z nekaj trgovinicami, restavracijami in bari pa 2 km.


Classique

Lega: Impresiven, z borovim gozdičkom obdan hotel, leži na obrobju zaselka Sarigerme, na vzpetini s prekrasnim panoramskim razgledom na Andsko gorovje in morje. Do prekrasne peščene plaže, do katere redno vozi brezplačen hotelski minibus je približno 10 minut hoje, do središča zaselka z nekaj trgovinicami, restavracijami in bari pa 2 km.
Ponudba: Priljubljen in uveljavljen hotel s 113 sobami ima sprejemno dvorano z recepcijo, brezplačen WiFi, glavno restavracijo, a' la carte restavracijo, lobby bar, pool bar, beach bar, disco, notranji bazen, dva zunanja bazena s terasami za sončenje in parkirišče. Za rekreacijo in sprostitev so gostom na voljo namizni tenis, aerobika, pikado, biljard, fitnes, hamam in savna, za doplačilo pa še spa center z različnimi tretmaji.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Možnost poznega zajtrka. Ob predhodni rezervaciji na recepciji, enkrat v času bivanja, možnost večerje v a la carte restavraciji. Razni popoldanski prigrizki od 14.30 do 16.00. Coffe break od 17. do 18. ure. Polnočni prigrizki od 24. do 1. ure. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 9. do 24. ure. Športna ponudba kot navedeno. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži. Brezplačne kopalne brisače.
Nastanitev: Prijetno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilec za lase, klimatsko napravo, sef, TV, brezplačen WiFi, minibar in balkon.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Datumi 1.5.2019 - 31.10.2019
Število dni 7 3
A - avtomobili A - Fiat Egea, A - Fiat Linea, A - Renault Clio, A - Hyundai Accent 225 102
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, omejeno število kilometrov 300 km na dan, prometni davek, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki so nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka), zavarovanje PAI ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva in zavarovanja proti kraji. Zahtevan je bianco slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 2 leti.


Sarigerme

SARIGERME
Glavna zanimivost tega zaselka je par sodobnih hotelskih kompleksov in dolga mivkasto- peščena plaža, ki se počasi spušča k morju, zaradi česar je zaselek priljubljen predvsem pri družinah z majhnimi otroki oz. tistih, ki svoje poletne počitnice preživljajo predvsem na plaži in v hotelu. Zaselek je od letališča Dalaman oddaljen 16 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za gorivo 12 € na osebo. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku