Pitagorion

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2019
Legenda
PANORAMIC 1

Samos

Hotel DORYSSA SEASIDE RESORT

Kraj: Pitagorion

Official cat.: *****

Podrobne informacije: www.doryssa.gr

Velik in raznovrsten kompleks meji na dolgo peščeno prodnato plažo Potokaki v senci bujnega sredozemskega grmičevja. Do središča Pitagoriona je približno 15 minut hoje.


Emotions

POBEG V SODOBNO RAZKOŠJE
Ljubek in stilno dovršen kompleks na čudoviti dolgi peščeno-prodnati plaži je pravi raj za preživljanje dopustniških dni ob zgodovinskih ostankih.


Lega: Velik in raznovrsten kompleks meji na dolgo peščeno prodnato plažo Potokaki v senci bujnega sredozemskega grmičevja. Do središča Pitagoriona je približno 15 minut hoje. Pred hotelom je tudi postajališče za linijski avtobus. Zaradi bližine letališča so možni nizki preleti letal, ki povzročajo hrup. Ponoči so poleti letal prepovedani.
Ponudba: Leta 2007 v sodobnem, vendar še vedno grškem, slogu prenovljeno počitniško naselje je sestavljeno iz glavne stavbe, v kateri so stilno opremljena recepcija, dnevni prostor z udobnimi sedežnimi garniturami, TV-kotičkom, kaminom in brezplačnim WiFi-jem, lounge bar in dvigalo, ter iz kompleksa bungalovov, zgrajenega v slogu značilne grške vasice. Sredi naselja je majhen trg s kapelico, kavarna, butik, minimarket, dve restavraciji, à la carte restavracija, folklorni muzej in zdravstvena ordinacija. Nad ostalo hotelsko ponudbo bodo navdušeni vsi, ki si želijo raznolike počitnice. Na voljo so bazen, otroški bazen, pool bar, terasa za sončenje z ležalniki in senčniki, otroško igrišče, namizni tenis, minigolf, odbojka na plaži ter fitnes in jacuzzi, za doplačilo pa še teniško igrišče s trdo podlago in razsvetljavo, mali nogomet, savna, razne masaže ter na plaži vožnja s pedalniki, smučanje na vodi in srfanje. Brezplačne kopalne brisače.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja ter voda, mineralna voda, brezalkoholne osvežilne pijače, sokovi, točeno pivo in domače vino med obroki v restavraciji. Sveže sadje, sladoled, sadne solate, rezine različnih pic, grška solata, solata dneva, sendviči, piščančji nuggetsi, ocvrte ribje palčke, pomfrit, voda, mineralna voda, brezalkoholne osvežilne pijače, sokovi, točeno pivo, domače vino, filter kava in čaj v pool baru od 10. do 18. ure. Voda, mineralna voda, brezalkoholne osvežilne pijače, sokovi, točeno pivo, domače vino, gin, vodka, lokalni brandy, ouzo, izbrani koktejli, filter kava in čaj v lounge baru od 18. do 1. ure zjutraj.
Nastanitev: Sodobno opremljene sobe v glavni stavbi imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, TV, brezplačni WiFi, telefon, sef, hladilnik, klimatsko napravo, balkon s pogledom na morje ali vrt in priključek za internet. Različno dekorirane sobe v bungalovih so opremljene enako, le da so malo prostornejše in imajo kopalnico s kadjo ali tušem in balkon ali teraso. Junior suite so opremljene enako, le da so malce večje, imajo kopalnico s kadjo, dodatno še raztegljiv kavč in vedno pogled na morje.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in večerja; možnost zamenjave večerje za kosilo.

Datumi 1.5.2020 - 30.6.2020, 1.9.2020 - 31.10.2020 1.7.2020 - 31.8.2020 STOP SALE
Cena v € na avtomobil 7 dni 3 dni 7 dni 3 dni
A - Hyundai Atos A/C 212 127 281 168
B - Fiat Punto A/C, Opel Corsa A/C 243 146 322 193
C - Seat Cordoba A/C 279 168 370 222
D - Ford Focus A/C 336 201 445 267
K - Hyundai Accent automatic A/C 344 206 456 274
T - Suzuki Jimny 353 212 468 281
U - Suzuki Vitara A/C 423 254 561 337
Y - Fiat Scudo A/C 9 sedežev 582 349 773 464
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, zavarovanje tretje osebe, prometni davek, zavarovanje CDW (brez zavarovanja gum in podvozja ter stroškov nastale škode, ki bi jo povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile do 350 € za skupine A, B in C ter do 550 € za skupine D, K, T in U ter 750 € za skupino Y), zavarovanje v primeru požara, stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča oz. letališča. Cena ne vključuje goriva in otroškega sedeža (3 €/dan), dodatnega voznika (3 €/dan), zavarovanja proti kraji, zavarovanja SCDW (super CDW – brez rizika), zavarovanja PAI ter parkirnih in prometnih kazni. Starostna omejitev: najmanj 21 let za najete avtomobile iz skupin A, B in C ter najmanj 25 let za vse najete avtomobile iz skupin D, K, T, U in Y. Zahtevan je bianko slip veljavne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Pitagorion

PITAGORION
Najpomembnejše mesto Samosa na jugovzhodu otoka je bilo med Polikratovim vladanjem od 6. do 7. stoletja pr. n. št. znano letovišče, tako da v bližnji okolici še danes vidimo mnogo arheoloških najdb, med njimi tudi ostanke mestnega obzidja, templja boginje Here, predora Eupalinos. Priljubljeni turistični kraj se danes ponaša z najlepšim pristaniščem na otoku, ki daje zavetje barvitim ribiškim čolnom in snežno belim sodobnim jahtam. Posebno živahna je široka promenadna ulica, polna lokalov, pivnic in tavern. Poleg značilnih grških jedi vam bodo dobrodušni domačini postregli tudi z ribjimi specialitetami. Zahodno od Pitagoriona se razprostira več kilometrov dolga prodnata plaža, pravi kraj za preživljanje dopustniških dni. Naselje je od letališča oddaljeno 3 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku