Pitagorion

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2020
Legenda
78814

Samos

Hotel PROTEAS BLU RESORT

Kraj: Pitagorion

Official cat.: *****

Podrobne informacije: www.proteasbluresort.gr

Zadnja leta vse bolj priljubljen in skorajda v celoti obnovljen hotel s čudovitim razgledom na Turčijo in modro Egejsko morje se razprostira na vzpetini, ki sega vse do morja, kjer najdemo dva lepa zalivčka s prijetnima peščeno-prodnatima plažama ter pisanimi senčniki in ležalniki. Do Pitagoriona je 2,5 km, do glavnega mesta Samos pa 11 km.


Emotions

Lega: Zadnja leta vse bolj priljubljen in skorajda v celoti obnovljen hotel s čudovitim razgledom na Turčijo in modro Egejsko morje se razprostira na vzpetini, ki sega vse do morja, kjer najdemo dva lepa zalivčka s prijetnima peščeno-prodnatima plažama ter pisanimi senčniki in ležalniki. Do Pitagoriona je 2,5 km, do glavnega mesta Samos pa 11 km.
Ponudba: Hotel z 92 sobami, razdeljenimi med glavno zgradbo, in 28 bungalovi ima sprejemno dvorano z recepcijo in brezplačnim WiFi-jem, lounge bar Esperos, restavracijo Panorama International, TV-sobo, konferenčno dvorano, minimarket in internetni kotiček. Spodaj, malce nad plažo, so še terasa za sončenje s tušem in kabino za preoblačenje, pool bar Lush, restavracija Simplicity, open air intimna restavracija π2 Theory Gourmet in beach club Cavo Pountes. Za rekreacijo sta na voljo travnato igrišče za odbojko in igrišče za tenis. Vreden obiska je tudi spa Adam & Eve, kjer lahko gostje brezplačno uporabljajo notranji bazen, jacuzzi, savno in fitnes, za doplačilo pa jim je na voljo še frizerski salon in pestra paleta različnih lepotilnih in sprostitvenih tretmajev. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži. Brezplačne kopalne brisače. 24-urna sobna postrežba. Vsaj štirikrat na teden poseben dogodek.
Nastanitev: Vse udobne in sodobno opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, dva kopalna plašča, copate, interaktivno TV z brezplačnim dostopom do interneta, priključek za internet, brezplačen WiFi, telefon, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, sef, minibar ter balkon s pogledom na morje. Sea front sobe so opremljene enako, le da se nahajajo v prvi vrsti bungalovov, torej neposredno na plaži. Blu suite with pool so opremljene enako, le da so novejše in velike kar 70 m2, saj sta v njih dva ločena spalna prostora in imajo dodatno še DVD-predvajalnik in zasebni bazen. Ob prihodu vas bo v sobi pričakala steklenica vina, steklenica vode in košara s sadjem.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife večerja.  


Datumi 1.5.2020 - 30.6.2020, 1.9.2020 - 31.10.2020 1.7.2020 - 31.8.2020
Cena v € na avtomobil 7 dni 3 dni 7 dni 3 dni
A - Hyundai Atos A/C 212 127 281 168
B - Fiat Punto A/C, Opel Corsa A/C 243 146 322 193
C - Seat Cordoba A/C 279 168 370 222
D - Ford Focus A/C 336 201 445 267
K - Hyundai Accent automatic A/C 344 206 456 274
T - Suzuki Jimny 353 212 468 281
U - Suzuki Vitara A/C 423 254 561 337
Y - Fiat Scudo A/C 9 sedežev 582 349 773 464
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, zavarovanje tretje osebe, prometni davek, zavarovanje CDW (brez zavarovanja gum in podvozja ter stroškov nastale škode, ki bi jo povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile do 350 € za skupine A, B in C ter do 550 € za skupine D, K, T in U ter 750 € za skupino Y), zavarovanje v primeru požara, stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča oz. letališča. Cena ne vključuje goriva in otroškega sedeža (3 €/dan), dodatnega voznika (3 €/dan), zavarovanja proti kraji, zavarovanja SCDW (super CDW – brez rizika), zavarovanja PAI ter parkirnih in prometnih kazni. Starostna omejitev: najmanj 21 let za najete avtomobile iz skupin A, B in C ter najmanj 25 let za vse najete avtomobile iz skupin D, K, T, U in Y. Zahtevan je bianko slip veljavne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Pitagorion

PITAGORION
Najpomembnejše mesto Samosa na jugovzhodu otoka je bilo med Polikratovim vladanjem od 6. do 7. stoletja pr. n. št. znano letovišče, tako da v bližnji okolici še danes vidimo mnogo arheoloških najdb, med njimi tudi ostanke mestnega obzidja, templja boginje Here, predora Eupalinos. Priljubljeni turistični kraj se danes ponaša z najlepšim pristaniščem na otoku, ki daje zavetje barvitim ribiškim čolnom in snežno belim sodobnim jahtam. Posebno živahna je široka promenadna ulica, polna lokalov, pivnic in tavern. Poleg značilnih grških jedi vam bodo dobrodušni domačini postregli tudi z ribjimi specialitetami. Zahodno od Pitagoriona se razprostira več kilometrov dolga prodnata plaža, pravi kraj za preživljanje dopustniških dni. Naselje je od letališča oddaljeno 3 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku