Tunizija priljubljena destinacija v Mediteranu za družinske počitnice oz. potovanja z letalom. All inclusive hoteli z veliko first minute in last minute akcij. Djerba in Zarzis originalna za dopust s turistično agencijo Intelekta.
Tunizija

Tunizija: Skriti zakladi 

Sredozemskega bisera


Začnite svoje avanturistično potovanje v deželo, kjer se prepletajo čarobne zgodbe iz tisoč in ene noči, zgodovinske skrivnosti in naravne lepote. Tunizija, ta dragulj severne Afrike, vas vabi, da odkrijete njene peščene plaže, ki se bleščijo pod sredozemskim soncem, in raziskujete skrivnostno veličastnost Sahare. Z Intelekto se podajte na odkrivanje skritih zakladov celinske Tunizije, očarljive Djerbe in mirnega Zarzisa. Vsak kotiček te fascinantne dežele ponuja edinstveno zgodbo, ki čaka, da jo odkrijete. 



All-inclusive hoteliRazkošje brez skrbi Bližina Evrope in vrhunski all-inclusive hoteli v Tuniziji 
Odkrijte, kako se v Tuniziji, tej čarobni deželi na križišču kultur, prepletajo afriška gostoljubnost in evropski standardi udobja. Naši izbrani all-inclusive hoteli v Zarzisu, Djerbi in po celinski Tuniziji so prave oaze miru, kjer se tradicija sreča z luksuzom. Predajte se razvajanjuv hotelih, ki ponujajo neprekosljivo raven storitev, kulinarične užitke in nepozabne razglede. Tukaj, kjer se modrina neba sreča z zlato peščenih plaž, bodo vaše počitnice v Tuniziji presegale vsa pričakovanja. 

Peščene plaže in sredozemsko podnebje 
Zamislite si sprehod po neskončnih zlatih plažah, kjer vsak korak šepeta zgodbe o starodavnih civilizacijah, ki so nekoč hodile po teh obalah. Tunizijske plaže, obdane s kristalno čistim Sredozemskim morjem, so kot nalašč za tiste, ki iščejo sprostitev na soncu ali vznemirljive vodne športe. Od mirnih kotičkov, kjer lahko v tišini berete knjigo, do živahnih plažnih barov, kjer se lahko prepustite ritmom sredozemske glasbe – počitnice v Tuniziji so pravi raj za vsakogar. 

Sahara: vrata v drug svet 
Predstavljajte si, da stojite na robu Sahare, obdani z neskončno pokrajino peščenih sipin, ki se v sončnem zahodu svetlikajo kot zlato. Sahara ni le puščava; je kraj, kjer se prepletajo zgodbe, sanje in avanture. Z našimi organiziranimi izleti v Saharo lahko doživite čarobnost puščavskega sonca, odkrijete skrivnostne oaze in se celo predate noči pod zvezdami. Sahara izleti z Intelekto so vaša vrata v svet, ki ga morate doživeti, da bi verjeli. 

Kultura Tunizije in bogata zgodovina 
Raziskovanje Tunizije je kot listanje žive knjige zgodovine, kjer vsaka stran razkriva nove skrivnosti. Od mogočnih ruševin Kartagine, ki pripovedujejo o njeni slavni preteklosti, do barvitih tržnic, kjer se prepletajo vonji in okusi tunizijske kuhinje. Odkrijte, kako se v tunizijski kulturi prepletajo vplivi Feničanov, Rimljanov, Arabcev in Berberov, kar ustvarja edinstveno tapiserijo tradicij, umetnosti in kulinarike. Potovanje v Tunizijo je potovanje skozi čas, ki obogati dušo in razširi obzorja. 

Zakaj izbrati Tunizijo za svoje počitnice? 
Izbira Tunizije za vaše počitnice pomeni izbiro avanture, sprostitve in kulture v enem. Ne glede na to, ali sanjate o lenarjenju na sončnih plažah, raziskovanju starodavnih ruševin ali avanturah v puščavi, Tunizija ponuja vse to in še več. Z Intelekto odkrijte najboljše, kar ta čarobna dežela ponuja, in si zagotovite počitnice, ki jih boste za vedno nosili v srcu.

Destinacije, ki jemljejo dih:
Djerba: zgodovinska idila.
Celinska Tunizija: skrita zakladnica.
Zarzis: mirno zatočišče.


Kako rezervirati Vaše sanjske počitnice v Tuniziji Pripravljeni na avanturo življenja?
Raziščite našo spletno stran in odkrijte ekskluzivne ponudbe za počitnice v Tuniziji. Z Intelekto je rezervacija enostavna in varna, vaše sanjske počitnice pa so le nekaj klikov stran.
Razvrsti po cena Priljubljenost

chatsimple