Alanya

Legenda
274033747

Alanya

Hotel KAILA BEACH

Official cat.: 5*

Podrobne informacije: https://www.kailabeachhotel.com/

Sodoben hotel Kaila Beach se nahaja 100m stran od peščene plaže. Do središča Alanye je 1,5km.


Classique

Lega: Sodoben hotel Kaila Beach se nahaja 100m stran od peščene plaže. Do strogega središča Alanye je 1,5km.
Ponudba: S tropskim vrtom obdan hotel nudi svojim gostom recepcijo, brezplačen WiFi, glavno restavravcijo, 3 a la carte restavracije, več barov, spa center s turško savno, fitnes, 2 zunanja bazena, notranji bazen, otroški bazem, vodni park,  miniklub in otroško igrišče.
Ultra all inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Razni prigrizki, sladoled. Lokalne brezalkoholne in alkoholne pijače, koktajli. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo igrišče za odbojko na mivki, parna kopel in savna.
Nastanitev: Leta 2020 prenovljene sobe so velike 24m2 in imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, TV, 2 telefona, aparat za pripravo kave ali čaja, mini bar, sef ter balkon.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.

Datumi 1.5.2020 - 31.10.2020
Cena v € na avtomobil 7 dni 3 dni
A - Renault Clio Sedane A/C 671 288
B - Fiat Linea A/C 774 332
C - Renault Fluence A/C 826 354
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki so nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin A, B in C do 1000 €), zavarovanje PAI ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva, zavarovanja proti kraji, otroškega sedeža (12 €) in GPS naprave (18 €). Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Alanya

ALANYA
S svojim slikovitim starim mestnim jedrom, ki živahno letovišče s številnimi trgovinicami, barčki in restavracijami nekako deli na dva dela, in sicer na vzhodni del z znamenito peščeno plažo Kleopatra in zahodni del s prodnato plažo, je Alanya prav gotovo eden izmed najbolj znanih krajev na turški rivieri. Impresivna otomanska trdnjava in obzidje iz 14. stoletja ponujata čudovito razgledno panoramo. Znotraj citadele najdemo ohranjene prekrasne stare hiše, mošeje ter bizantinsko cerkev, okrašeno s freskami. Vreden ogleda pa je tudi znamenit 45 m visok, osemkotni rdeči stolp Kizil Kule. Od letališča Antalya je Alanya oddaljena približno 120 km.

     

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Obvezno doplačilo za gorivo v skladu s tabelo: Zneski doplačil goriva na čarter letih. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo ne teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 10 € na osebo. Možnost parkiranja že za 29 € na teden. Možnost zavarovanja rizika odpovedi že za 2,9 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku