Alanya

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2019
Legenda
COVER PICTURE HOTEL

Alanya

Hotel TAC PREMIER & SPA

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.tacpremierhotel.com

Priljubljen in uveljavljen hotel leži v letovišču Alanya, le 100 m od znamenite peščene plaže Kleopatra, le 700 m od vodnega parka Alanya in le 1,9 km do starega mestnega jedra s številnimi trgovinami, restavracijami, bari in nočnimi klubi.


Classique

Lega: Priljubljen in uveljavljen hotel leži v letovišču Alanya, le 100 m od znamenite peščene plaže Kleopatra, le 700 m od vodnega parka Alanya in le 1,9 km do starega mestnega jedra s številnimi trgovinami, restavracijami, bari in nočnimi klubi.
Ponudba: Hotel, sestavljen iz sedmih poslopij, ki so med seboj povezana z mostički, ima sprejemno dvorano z recepcijo, TV- in internetnim kotičkom, osem dvigal, minimarket, restavracijo, bar, mini klub, zunanji bazen, notranji bazen, otroški bazen, teraso za sončenje s senčniki in ležalniki ter spa center z različnimi lepotilnimi in sprostitvenimi tretmaji.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Razni prigrizki od 12. do 16. ure. Čaj, kava, pecivo od 16. do 17. ure. Polnočna juha od 23.30 do 24.00. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 10. do 23. ure. Namizni tenis, fitnes, hamam in savna.
Nastanitev: Standardne sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilec za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, telefon, TV, brezplačen WiFi, mini hladilnik, kuhalnik za kavo ali čaj in balkon. Družinske sobe so opremljene enako, s tem da so prostornejše in imajo optično ali z vrati ločeno spalnico.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Datumi 1.5.2019 - 31.10.2019
Število dni 7 3
A - Renault Clio Sedane A/C 671 288
B - Fiat Linea A/C 774 332
C - Renault Fluence A/C 826 354
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki so nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin A, B in C do 1000 €), zavarovanje PAI ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva, zavarovanja proti kraji, otroškega sedeža (12 €) in GPS naprave (18 €). Zahtevan je bianco slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Alanya

ALANYA
S svojim slikovitim starim mestnim jedrom, ki živahno letovišče s številnimi trgovinicami, barčki in restavracijami nekako deli na dva dela, in sicer na vzhodni del z znamenito peščeno plažo Kleopatra in zahodni del s prodnato plažo, je Alanya prav gotovo eden izmed najbolj znanih krajev na turški rivieri. Impresivna otomanska trdnjava in obzidje iz 14. stoletja ponujata čudovito razgledno panoramo. Znotraj citadele najdemo ohranjene prekrasne stare hiše, mošeje ter bizantinsko cerkev, okrašeno s freskami. Ogleda je vreden tudi znamenit 45 m visok, osemkotni rdeči stolp Kizil Kule. Od letališča Antalya je Alanya oddaljena približno 120 km.

     

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za gorivo 12 € na osebo. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku